Çözüldü✓ Ben Bu Belleği Nasıl Satıcam...

hocam çakışma olmasın, şuan kullandıklarım team t force tuf serisi 3800 mhz ramler
Bellek kapasitesine ihtiyacınız varsa 3200-3000MHz kullanabileceğinizi düşünüyorum.
Diğer türlü performans kaybınız düşündüğümden daha fazla olacaktır. 3200MHz RAM aldığınızı varsaymıştım.

Bellek kapasitesine ihtiyacınız varsa 3200-3000MHz kullanabileceğinizi düşünüyorum.
Diğer türlü performans kaybınız düşündüğümden daha fazla olacaktır. 3200MHz RAM aldığınızı varsaymıştım.
hocam işlemci yüzünden 3200 mhz de çalışıyorlarda sıkıntı olmaz mı ki? sonuçta farklı bi parça vs

silindi

Son düzenleme:
hocam işlemci yüzünden 3200 mhz de çalışıyorlarda sıkıntı olmaz mı ki? sonuçta farklı bi parça vs
Kesin bir yanıt veremiyorum.
Bazısı aynı RAM'den aldığı hal de sorun yaşıyor bazısı sorunsuz kullanıyor. Şans işi deneyip görebilirsiniz şu an 16+8 2 farklı çip-model RAM kullanmama rağmen sorun yaşamıyorum.

Fiyat düşürürseniz satılma ihtimali artar.
usta tamamda ne kadara koymam lazım herkes aynı şeyi söylüyor zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesin bir yanıt veremiyorum.
Bazısı aynı RAM'den aldığı hal de sorun yaşıyor bazısı sorunsuz kullanıyor. Şans işi deneyip görebilirsiniz şu an 16+8 2 farklı çip-model RAM kullanmama rağmen sorun yaşamıyorum.
tamamdır hocam müsait zamanda deniyeceğim teşekkürler

usta tamamda ne kadara koymam lazım herkes aynı şeyi söylüyor zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır hocam müsait zamanda deniyeceğim teşekkürler
Stabil olmadığını düşünüyorseniz kullanmayın benimki sadece öneriydi.
Benim için bellek miktarı>performans ama sizin için farklı olabilir.

Stabil olmadığını düşünüyorseniz kullanmayın benimki sadece öneriydi.
Benim için bellek miktarı>performans ama sizin için farklı olabilir.
hocam stabil olup olmadığını nereden anlayabilirim?

hocam stabil olup olmadığını nereden anlayabilirim?
Kendini fazlasıyla belli ediyor, sistem droplanmaları, farklı bellek hızları gibi sorunlar mevcut. Performans kaybı ise zaten olacaktır ama aşırı büyük derecede değil. Denedikten sonra yazınız.

silindi

Son düzenleme:
Kendini fazlasıyla belli ediyor, sistem droplanmaları, farklı bellek hızları gibi sorunlar mevcut. Performans kaybı ise zaten olacaktır ama aşırı büyük derecede değil. Denedikten sonra yazınız.
tamamdır hocam yarın falan bakarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,164
Üyeler
195,554
Son üye
Efee1903
Geri