En Çok Hangi Özelliğinizi Seviyorsunuz?

Mırnav

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,792
Ben:

Stream 「Nightcore」➠ Fake A Smile - Alan Walker (ft. salem ilese) by KEᑎKᗩI  | Listen online for free on SoundCloud

İyi ki de kahve yapabiliyorum. Kahve seviciyim.

Ha kahveyi bir kenara ayırırsak Müslüman yönümü seviyorum. Ama bu da pek kişisel değil genel bir şey oldu.
Biraz daha karakter özelinde cevap verecek olursam.. Olm bilmiyom ya.
Seç beğen al:
  • İnsanlara saygılı davranabiliyorum, yani TR de zor bir şey bu biliyorsun özellikle farklı düşünceden insanlara
  • Araştırmacı ruhum böyle içten içe beni yiyip bitiyor :SSJSJS
  • İnsanların psikolojisini anlamaya yönelik doğuştan bir özelliğim var yatkınlığım var diyelim.
Evet üçüncüsünü seçiyorum.

Annem anlatıyor. Ben 3 yaşındayken herkes benden çekinirmiş. Garip 3 yaşındaki çocuğum yani sonuçta. Ben herkesi incelermişim. Sanki bir tarayıcı göz var insanların GBT sine bakıyor, karakter analizi yapıyor gibi merakla inceliyormuşum. Yani böyle tepeden tırnağa. (Olm benim küçüklüğüm çok garip geçti annem arada anlatıyor gülüyom kendime şaşırıyorum da bazen) Herhalde psikolojiye yatkınlığım buradan geliyor.

Ha kahveyi bir kenara ayırırsak Müslüman yönümü seviyorum. Ama bu da pek kişisel değil genel bir şey oldu.
Biraz daha karakter özelinde cevap verecek olursam.. Olm bilmiyom ya.
Seç beğen al:
  • İnsanlara saygılı davranabiliyorum, yani TR de zor bir şey bu biliyorsun özellikle farklı düşünceden insanlara
  • Araştırmacı ruhum böyle içten içe beni yiyip bitiyor :SSJSJS
  • İnsanların psikolojisini anlamaya yönelik doğuştan bir özelliğim var yatkınlığım var diyelim.
Evet üçüncüsünü seçiyorum.

Annem anlatıyor. Ben 3 yaşındayken herkes benden çekinirmiş. Garip 3 yaşındaki çocuğum yani sonuçta. Ben herkesi incelermişim. Sanki bir tarayıcı göz var insanların GBT sine bakıyor, karakter analizi yapıyor gibi merakla inceliyormuşum. Yani böyle tepeden tırnağa. (Olm benim küçüklüğüm çok garip geçti annem arada anlatıyor gülüyom kendime şaşırıyorum da bazen) Herhalde psikolojiye yatkınlığım buradan geliyor.
Şu an ne düşünüyordum.

Hırslı ve iradeli olmamı seviyorum tipimi falan da seviyorum sevmediğim bi yanım yok sivilce hariç

çok zeki olmamı, aşırı yakışıklı olmamı, daha çok zeki olmamı, daha çok yakışıklı olmamı ve hiç egoist olmamamı.
(!)

Objektif olmam
Onyargılı olmamam

İnsanlara direk bağlanmamam
İrade

Çok açık sözlüyüm. x2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,269
Üyeler