Ömər Züliyev
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 85
Arkadaslar cs go da rahat 150 fpsi geçiyor ama sanki 60 fps degil gibi oyun. Televizyona bagli bu arada pc. Neden 60 fps gibi gozukmuyor? TV 60 hz bu arada
Hayir ilk kez cs go oynuyorum, pc yi yeni aldim. Ama 60 fps gibi gozukmuyor buna eminimEskiden de 60 HZ mi oynuyordun?
FPS oyunları hızlı olduğu için sana öyle geliyor olabilir konun üste çıksın diye yazıyorumHayir ilk kez cs go oynuyorum, pc yi yeni aldim. Ama 60 fps gibi gozukmuyor buna eminim
Rx 6500 xt, hayir drop yemiyorum fps 150+ hep, ama 60 fps hissettirmiyorTv den ötürü olabilir.
Bu arada sisteminiz nedir? Drop mu oluyor?
Tv 60 hz ve gta 5 de 60 fps oynuyorumHocam TV'nin yenileme hızı 30Hz falandır TV'den bu tür FPS oyunlarda masaüstü monitör performansı beklemeyin.
Formatla gram alakası yok, sadece optimize sıkıntısı.KANKA AYNI ŞEYLERİ BENDE YAŞIYORUM GENELDE FORMAT SONRASI VEYA PC Yİ 4 - 5 AY BOYUNCA FORMATLAMAYINCA OLUYOR KENDİ TECRÜBEMDEN BAHSEDEYİM BEN GERÇEKTEN ÇOK KARŞILAŞTIM BU SORUNLA SSD DE YER KALMAYINCA YAŞANABİLİYOR OYUNU YENİ YÜKLEDİĞİNDE YAŞANABİLİYOR VEYAHUT UZUN SÜREDİR PC YE FORMATLAMADIĞINDAN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR BUNUN İÇİNDE EKRAN KARTI AYARLARINI DÜZGÜN VE OYUN İÇİN GRAFİK LERİ OLABİLDİĞİNCE DÜŞÜKTE + OYUN AYARLARINDA BANT GENİŞLİĞİNİ SON DERECE SINIRLIDA BIRAKMIŞ OLABİLİRSİN GENEL OLARAK BANT GENİŞLİĞİNDEN KAYNAKLIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
vsync açık olabilirRx 6500 xt, hayir drop yemiyorum fps 150+ hep, ama 60 fps hissettirmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tv 60 hz ve gta 5 de 60 fps oynuyorum
ŞÖYLE DİYEYİM BENİM KASA 300 FPS ALDIRIYOR BU DEDİĞİN SIKINTI HASIL OLDUĞUNDA ÇÖZÜMÜ EKRAN KARTI AYARLARINDA BULABİLİYORUM. BAZENDE OYUNDAYKEN BANT GENİŞLİĞİ SINIRSIZDAN , SON DERECE SINIRLIYA GEÇMİŞ OLUYOR ANLAM VEREMİYORUM DÜZELTİĞİM ZAMAN İSE SIKINTISIZ DEVAM EDİYORUM.Tahminen bir sonraki güncellemeye düzelir. CS:GO'da güncelleme sonrası oluşan sıradan bir optimizasyon sorunu. FPS'in graph kısmına işlemeyecek kadar kısa bir süreliğine (örn. 3 salise) FPS'in aşırı düşüp geri eski haline geliyor ve sen bu yüzden drop / düşük FPS alıyor gibi hissediyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Formatla gram alakası yok, sadece optimize sıkıntısı.
Bağırma. Ek olarak neyden bahsettiğini anlayamıyorum biraz daha düzgün yazar mısın? İnternetini ilgilendiren bant genişliği ayarıyla FPS'in ne alaka ki?ŞÖYLE DİYEYİM BENİM KASA 300 FPS ALDIRIYOR BU DEDİĞİN SIKINTI HASIL OLDUĞUNDA ÇÖZÜMÜ EKRAN KARTI AYARLARINDA BULABİLİYORUM. BAZENDE OYUNDAYKEN BANT GENİŞLİĞİ SINIRSIZDAN , SON DERECE SINIRLIYA GEÇMİŞ OLUYOR ANLAM VEREMİYORUM DÜZELTİĞİM ZAMAN İSE SIKINTISIZ DEVAM EDİYORUM.
Nasil kapata bilirimvsync açık olabilir