Arkadaşından Windows USB belleği yapmasını isteyebilirsin veya orijinal Windows alıcan vatandanBen vatandan kendi topladığım bir sistem aldim anakartti asus prime h510m-d ve bilgisayar freedos nasıl Windows yüklerim?
Usb bellek bul bitane, bitane de bilgisayar youtubeda detaylı anlatımları var teker teker uygulaBen vatandan kendi topladığım bir sistem aldim anakartti asus prime h510m-d ve bilgisayar freedos nasıl Windows yüklerim?
1) Öncelikle elinizde en az 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun.Ben vatandan kendi topladığım bir sistem aldim anakartti asus prime h510m-d ve bilgisayar freedos nasıl Windows yüklerim?
Windows usb bellwk yapmak sıkıntı degil ama urunu garanti disi birakmazmi bana teknosada oyle dedilerArkadaşından Windows USB belleği yapmasını isteyebilirsin veya orijinal Windows alıcan vatandan
Hangi ürünüWindows usb bellwk yapmak sıkıntı degil ama urunu garanti disi birakmazmi bana teknosada oyle dediler
Laptop lenovo ideaped gaming 3Hangi ürünütoplama sistemin her parçasının kendi garantisi var seni yemişler
Düzenleyip laptop içinde ekledim hocamLaptop lenovo ideaped gaming 3
AnlamadimDüzenleyip laptop içinde ekledim hocam
SS aldım eyw hocam benim emektarı updatelerim boş olunca bitmiyor dersler.1) Öncelikle elinizde en az 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun.
2) (https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10) Bu siteden aracı şimdi indir yazana tıklayın.
3) Kurulum aracı indirdikten sonra çalıştırın ve size bir ekran gelicek. Kabul et yazana tıklayın. Sonra bir seçenek sunacak. Başka bir bilgisayar için yükleme medyasına tıklıyorsunuz. İlerle diyorsunuz ve sonra ISO dosyasını seçip indiriyorsunuz. Bu indirme işlemi bittikten sonra masaüstünde ya indirilenler klasöründe bu İSO'nuz görünecek.
4) Şimdi RUFUS adlı programı indiriyoruz. (https://rufus.ie/tr/)
5) RUFUS'u çalıştırıyoruz ve flash belleği takıyoruz. Önyükleme seçiminden indirmiş olduğunuz İSO'yu seçiyorsunuz. Sonra Disk Bölüm Düzenini GPT seçiyorsunuz, Hedef Sistem ise UEFİ (CSM yok) diye görünecek. Diğer hiçbir şeye dokunmanıza gerek yok otomatik yapıyor bu ayarları sonra başlat diyorsunuz. Bu işlem yaklaşık 10-15 dakika sürmektedir. Sonra format flashınız hazır olacak.
6) Ondan sonra Delete yada F2 tuşu ile BİOS'a girin anakartınızın BOOT sekmesinden CSM/Launch CSM yazana disabled yapın. Sonra kaydedip çıkın BİOS'tan. Ondan sonra F8 tuşuna basın formatı atın.
İlk mesajımi düzenledim leptop için de bilgi ekkedim.Anlamadim