19k fp pc önerisi lütfen?

Monitör falan dahil mi ?
Ne için kullanacaksın oyun render tarzı bir amacın var mı ?
monitör dahil değil . oyun ve yayıncılık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

lütfen yazar mısınız.

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nvme-m2-ssd-rx6700xt-oyun-bilgisayari-p-43817 bunu alayım mı

Monitör falan dahil mi ?
gelişme yok mu?

Son düzenleme:

lütfen yazar mısınız.

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nvme-m2-ssd-rx6700xt-oyun-bilgisayari-p-43817 bunu alayım mı

gelişme yok mu?
Hocam tek başıma direkt takip etmiyorum ama bütçenize göre az çok bellidir direkt takip eden arkadaşlar varsa yardım edebilirler. Ona göre yorum yapıp kararlaştırırsınız. Aceleye gelmez bu tarz işler.

lütfen yazar mısınız.

gelişme yok mu?
Attığınız sistem kötü değil fakat fiyatı tuzlu başka bir şeyler bulunabilir belki

Monitör falan dahil mi ?

Hocam tek başıma direkt takip etmiyorum ama bütçenize göre az çok bellidir direkt takip eden arkadaşlar varsa yardım edebilirler. Ona göre yorum yapıp kararlaştırırsınız. Aceleye gelmez bu tarz işler.

Attığınız sistem kötü değil fakat fiyatı tuzlu başka bir şeyler bulunabilir belki

RX6700XT için tuzlu sayılır mı​

acele etmemin sebebi çok fazla fikir duyuyorum ve 1 aydır araştırıyorum. bir şeyler almak istiyorum artık yaz bitecek.
Haklısınız bende alırken öyle yaptım sevip içinize sinen bir sistem varsa yapıştırın gitsin keyfinize bakın nasıl olsa yarın bugünden pahalı.
Sistemin fiyatına bağlı ama rx6600xt sistemler 15-16k ediyorken çokta kötü sayılmaz attığınız sistem anakart değişse fena olmaz ama size kalmış.

Haklısınız bende alırken öyle yaptım sevip içinize sinen bir sistem varsa yapıştırın gitsin keyfinize bakın nasıl olsa yarın bugünden pahalı.
Sistemin fiyatına bağlı ama rx6600xt sistemler 15-16k ediyorken çokta kötü sayılmaz attığınız sistem anakart değişse fena olmaz ama size kalmış.
anakartı ne yapayım

peki işlemci böyle kalsın mı 5600X yapayım mı?

ve bu bilgisayarla yayın açabilir miyim?
O kadar fiyat farkına değer mi bilmiyorum gerek yok gibi şimdilik.
Evet yayın açabilirsiniz ama hep bilgisayar alanlar (bende dahil) yayın açarız diyorlar ama açanı az gördüm şimdiye kadar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,482
Üyeler
197,201
Son üye
Ulas.
Geri