açikcasi 4 yil okuyup işsiz kalmaktan iyidir siralama say 190k hemsirelik sehir disi tutuyor fakat gitmek istemiyorumTYT 140K sıralama yapan biri 2 yıllık bölümde harcanmaması gerektiğini düşünüyorum.
4 yıl okuyup işsiz kalmayacağınız bölümler mevcut.açikcasi 4 yil okuyup işsiz kalmaktan iyidir siralama say 190k hemsirelik sehir disi tutuyor fakat gitmek istemiyorum
sıralama güzel ancak özel ünilerde heba etmeni tavsiye etmiyorum yinede sağlık kaybettirmez hemşirelik vs geliyorsa karsta dahi okunurdostlar tyt siralamam 140 bin ve istanbul bezmi alem unisi radyoloji yazmayi dusunuyorum bu bolumu veya bu unide okuyan var mı
sizce nasil
%100 burslu geliyor ozel uninin ne gibu dezavantaji olur acabasıralama güzel ancak özel ünilerde heba etmeni tavsiye etmiyorum yinede sağlık kaybettirmez hemşirelik vs geliyorsa karsta dahi okunur
butun devlet unileri tutuyor radyolojide hacettepe, marmara vssıralama güzel ancak özel ünilerde heba etmeni tavsiye etmiyorum yinede sağlık kaybettirmez hemşirelik vs geliyorsa karsta dahi okunur
okul uzayabilir uzarsa o parayı öyle bir alıyorlar ki keza yaz okulu ücretli yine öyle%100 burslu geliyor ozel uninin ne gibu dezavantaji olur acaba
+1 birde bu konu varHemşirelikte daha kolay iş bulabileceğnizi düşünüyorum.
Radyolojinin bazı avantajları ve dezavantajları var.
Avantaj olarak çalışacağınız yer bellidir. Erken emeklilik ve yılda bir ay şua izni var.
Dezavantajları ise sürekli radyasyon almanız.
devlet mi yaziyom sizce onlaro puani daha dusuk ama sorun olmaz sanirim onemli olan kpss zatenokul uzayabilir uzarsa o parayı öyle bir alıyorlar ki keza yaz okulu ücretli yine öyleonun dışında kampüs konusunda oldukça zayıf gelen tipleri anlatmak dahi istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
+1 birde bu konu var
evet bunu biliyor fakat hemsire olmak çok ağır beence fazla yoğunlar ve 4 sene uni okumus olucamHemşirelikte daha kolay iş bulabileceğnizi düşünüyorum.
Avantaj olarak çalışacağınız yer bellidir. Erken emeklilik ve yılda bir ay şua izni var.
Özel üninin burs yanması, kantin yemekhane vs. imkanlarının çok pahalı gibi dezavantajları sıralanabilir.%100 burslu geliyor ozel uninin ne gibu dezavantaji olur acaba
butun devlet unileri tutuyor radyolojide hacettepe, marmara vs
okul uzayabilir uzarsa o parayı öyle bir alıyorlar ki keza yaz okulu ücretli yine öyleonun dışında kampüs konusunda oldukça zayıf gelen tipleri anlatmak dahi istemiyorum
+1 birde bu konu var
anestezi bölümü hakkindaki dusunceleriniz nelerdir acaba acıbadem uni sine girebiliyorum rahatçaHemşirelikte daha kolay iş bulabileceğnizi düşünüyorum.