radyoloji okunur mu sizce

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
186
dostlar tyt siralamam 140 bin ve istanbul bezmi alem unisi radyoloji yazmayi dusunuyorum bu bolumu veya bu unide okuyan var mı
sizce nasil

ekran kartı üniversitesi heralde

TYT 140K sıralama yapan biri 2 yıllık bölümde harcanmaması gerektiğini düşünüyorum.

Okunur. Bezmi Alem güzelidir. Uzak diye gitmemiştim zamanında.

dostlar tyt siralamam 140 bin ve istanbul bezmi alem unisi radyoloji yazmayi dusunuyorum bu bolumu veya bu unide okuyan var mı
sizce nasil
sıralama güzel ancak özel ünilerde heba etmeni tavsiye etmiyorum yinede sağlık kaybettirmez hemşirelik vs geliyorsa karsta dahi okunur

sıralama güzel ancak özel ünilerde heba etmeni tavsiye etmiyorum yinede sağlık kaybettirmez hemşirelik vs geliyorsa karsta dahi okunur
%100 burslu geliyor ozel uninin ne gibu dezavantaji olur acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

butun devlet unileri tutuyor radyolojide hacettepe, marmara vs

silindi

Son düzenleme:
okul uzayabilir uzarsa o parayı öyle bir alıyorlar ki keza yaz okulu ücretli yine öyle :D onun dışında kampüs konusunda oldukça zayıf gelen tipleri anlatmak dahi istemiyorum :D

Hemşirelikte daha kolay iş bulabileceğnizi düşünüyorum.

Radyolojinin bazı avantajları ve dezavantajları var.
Avantaj olarak çalışacağınız yer bellidir. Erken emeklilik ve yılda bir ay şua izni var.
Dezavantajları ise sürekli radyasyon almanız.
+1 birde bu konu var

okul uzayabilir uzarsa o parayı öyle bir alıyorlar ki keza yaz okulu ücretli yine öyle :D onun dışında kampüs konusunda oldukça zayıf gelen tipleri anlatmak dahi istemiyorum :D

+1 birde bu konu var
devlet mi yaziyom sizce onlaro puani daha dusuk ama sorun olmaz sanirim onemli olan kpss zaten

Avantaj olarak çalışacağınız yer bellidir. Erken emeklilik ve yılda bir ay şua izni var.
evet bunu biliyor fakat hemsire olmak çok ağır beence fazla yoğunlar ve 4 sene uni okumus olucam :( acikcasi direk radyoloji okuyup işe girmek istiyorum özellerde rahat iş bulabilir miyim ve koşullari nasil bilginiz var mi tercihen uzun bir sure yapmayo dusunmuyorum ek olarak elimde değerli bir meslek var çok şükür

butun devlet unileri tutuyor radyolojide hacettepe, marmara vs
Özel üninin burs yanması, kantin yemekhane vs. imkanlarının çok pahalı gibi dezavantajları sıralanabilir.

+1 birde bu konu var

anestezi bölümü hakkindaki dusunceleriniz nelerdir acaba acıbadem uni sine girebiliyorum rahatça

Geri