Online dersler için tablet önerisi

Wocix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
125
merhaba iyi forumlar maalesef bu sene mezuna kaldım ve ilerleyen yıllarda online üzerinden ders alarak hazırlanmak istiyorum ve bu büyük ihtimalle dophing hafıza olacak gibi onun için bana dersler için yetecek uygun fiyat tablet önerir misiniz

iPad 9 matepad 11

ikisi arasında hangisi daha iyi veya 4k civarı var mı önereceğin biraz daha düşükleri
ben matepad 11 kullanıyorum 3 aydır çok memnunum kalem ile birlikte ders çalışmak için aldım ipadlerin tasarımını beğenmiyorum ve stereo hoparlör yok ama matepad de google servisleri yok youtube vanced kullanıyorum onun dışındaki işlerimi operadan yapıyorum kuzenimde ipad 8 var iyi ki matepad almışım dedim artı olarak 120hz ekran da var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ipad daha güçlü ve stabil ama uygulamalar ücretli ve pahalı

ben matepad 11 kullanıyorum 3 aydır çok memnunum kalem ile birlikte ders çalışmak için aldım ipadlerin tasarımını beğenmiyorum ve stereo hoparlör yok ama matepad de google servisleri yok youtube vanced kullanıyorum onun dışındaki işlerimi operadan yapıyorum kuzenimde ipad 8 var iyi ki matepad almışım dedim artı olarak 120hz ekran da var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ipad daha güçlü ve stabil ama uygulamalar ücretli ve pahalı
Hocam Google servislerinin olmaması çok kötü bir durum zaten sadece ders için kullanacağım

Hocam Google servislerinin olmaması çok kötü bir durum zaten sadece ders için kullanacağım
haklısın benim için çok önemli değildi ve fiyatı da rakiplerine göre çok düşük olduğu için tercih ettim ama ipad 9 öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,658
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri