Tamam da daha sorunu bilmeden neden kart mhz'sini düşürmesini söylüyorsun?wattmanın bir sürü çözüm yolu var ki wattman bir hata değil bir uyarı. onları teker teker denemen lazım. öncelikle ekran kartının MHz değerini 150 falan düşürmekle başla.
nvidia fanboy'ların ağzına sakız olsun diyeNeden bu watman çözümlenmiyor
Oldu iştenvidia fanboy'ların ağzına sakız olsun diye
hardcore ultra amd fanlara sormak lazımNeden bu watman çözümlenmiyor
Aslında yeni çıkardığı kartlarda olmaması gerekir öncesinde çok fazla olan bir durumu düzeltmeleri gerekiyor nvdia bu yüzden pahalı tamam AMD daha çok FPS veriyor ama yemişim fps i sinir olduktan sonrahardcore ultra amd fanlara sormak lazım
Kart kaynaklı oldugunu çözmüş konudaki üstadlar bize iş kalmadı. Oyun, RAM, işlemci, windows, SSD veya donanımsal bir hata olamaz kesin %100 rx 6900xt suclu(!)6000 serisinde wattman yok diyenler utanır mı sanmam
Nerede wattman yedin? Ne yapıyordun? Hangi oyun? Girdiğin anda mı? Belli bir süre sonra mı?650w psu var ondan olabilir mi sizce ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oyun oynarken verdi, tam kullanımda.
rust girdim bir süre sonra verdiNerede wattman yedin? Ne yapıyordun? Hangi oyun? Girdiğin anda mı? Belli bir süre sonra mı?
Radeon ayarlarından oyun kısmına girip oradaki ayarları SS atsana bi bana. Ayrıca wattman ı nasıl yedin siyah ekrana mı düştün yoksa oyun direkt kapandı mırust girdim bir süre sonra verdi