🔥İndirim Aliexpress Ödül Kardeşliği

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,794
Kampanya tekrar başladı, herkes faydalanabilir.
Linki bırakıyorum basta 3 tane hak veriyor sonra hakkınız bitince linki paylasarak arkadaşlarınız ile sizde yapabilirsiniz.
Büyük ödül sizi bekliyor!
#BonusBuddies #AliExpress ile eve götürebileceğiniz TRY 3,803.40 adede kadar ürün
bol sans

images.jpeg-49.jpg

Bu nedir?

Uğraşılmaya deymez Aliexpress indirimlerinden kendisi her yıl bir kaç defa böyle bir konu açılır ve sonu gelmez yaptım diyip yapmayanlar aliexpress'in dandik sistemi yüzünden 10 kişi çağırıp 1 tane yazmaması :cautious:

Uğraşılmaya deymez Aliexpress indirimlerinden kendisi her yıl bir kaç defa böyle bir konu açılır ve sonu gelmez yaptım diyip yapmayanlar aliexpress'in dandik sistemi yüzünden 10 kişi çağırıp 1 tane yazmaması :cautious:
Ne çağırması? Olayı kökten bilmiyorum dostum.

ben bu aliexpressden alısveris yapamıyorum satın alırken hesabınız güvenliğiniz için ödeme iptal edildi falan yazıyor neden oluyor bilen varmı eposta falan onayladım

Ne çağırması? Olayı kökten bilmiyorum dostum.
Dostum bir link var alacağın ürünü seçiyorsun oradan link veriyor sana indirimli alman için o linki başkalarıyla paylaşman lazım. Eğer aliexpress'in canı isterse veriyor işte.

Söyle bir kampanya daha var, Kes onu isimli linkinizi paylasarak davet kasip bu ürünleri alabilirsiniz.
Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!
%99 indirim mi!

3 liraya aldığım üründen 78 lira gümrük vergisi çıktıktan sonra bunlarla uğraşmamaya karar verdim

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,600
Üyeler
193,445
Son üye
UğursuzBekir
Geri