Cool Lime ve Berry Hibiscus'a neden para veriyorsunuz?

3 yemek kaşığı limon suyu kullanılıyor rica ediyorum.
Onun için 1 tane limon alacaksın. Markete gidip" Merhaba ben 3 yemek kaşığı kadar limon suyu ve kabuğunu alacağım. "diyecek halin yok ya. 😁

Buz marketten aldın diyelim 8- 10 TL evde buzu yaptın diyelim onun kullanacağı enerjiyi hesaplayamam.
Limon 2-3 TL
Nane demeti 2 TL
Su 1.5 TL

Nane ve limon zaten fiyatını karşıladı ve sadece 3 ywmek kaşığı limon suyu da kullanmadı üstelik adam limonun kabuğundan da faydalandı.

Onun için 1 tane limon alacaksın. Markete gidip" Merhaba ben 3 yemek kaşığı kadar limon suyu ve kabuğunu alacağım. "diyecek halin yok ya. 😁

Buz marketten aldın diyelim 8- 10 TL evde buzu yaptın diyelim onun kullanacağı enerjiyi hesaplayamam.
Limon 2-3 TL
Nane demeti 2 TL
Su 1.5 TL

Nane ve limon zaten fiyatını karşıladı üstelik adam limonun kabuğundan da faydalandı.
My friend her türlü ev daha ucuz. Hem de en az 5 kat

Eski bir profesyonel Barista olarak konularını gülerek okudum V60'lar Cool Lime'lar ahahaha ya dostum basit mantıktan şunu anla sen cafeler de içtiğin kahveler de herhangi birisi hiç fark etmez içinde gerçekten ne var zannediyorsun %5 gr kahve var ya 5 gr geriye kalan ya süt ya su ya şurup e şimdi buna okaysin de Cool Lime'a mı değilsin, Gerçek V60 böyle plastik aparatlarla böyle basitçe demlenmiyor da onuda yanlış yapmışsın yarın bir gün Cold Brew yapmaya kalkarsan şaşırmam lütfen insanları düzgün bilgilendir ya da bildiklerini kendine sakla tartışmaya girme benden sana tavsiye.

Ayrıca ilk defa demledim yazısını görmüyor musun vs. tarzı yorumlar yapma görüyorum da yapacaksan düzgün aletler ile yap ya da yapılan bir yere git videosunu çek buraya paylaş tadı nasıl öğren kimlere hitap eder öğren öyle konu aç forum iyice çöplük oldu.

Son düzenleme:
Gerçek V60 böyle plastik aparatlarla böyle basitçe demlenmiyor da onuda yanlış yapmışsın
Bu konuda hem fikiriz. Zira pro şekilde demlediğimi de söylemedim. Zira elimde tartı, öğütücü ve drip kettle yok.
İkinci olarak kahveler.net ve bugün konuştuğum pro bir barista ile giriş yaptım.
Üçüncü olarak ben asla profesyonel olarak V60 demlediğimi de söylemedim. Aksine kötü sonuçlar alabileceğimi de belirttim. Zira siz de biliyorsun ki V60 deneyim isteyen bir iş.
Dördüncü olarak 3.nesil bir baristanın yanında bir şeyler öğreneceğim. Adam davet etti ücretsiz eğitim vermek konusunda.

Bu konuda hem fikiriz. Zira pro şekilde demlediğimi de söylemedim. Zira elimde tartı, öğütücü ve drip kettle yok.
İkinci olarak kahveler.net ve bugün konuştuğum pro bir barista ile giriş yaptım.
Üçüncü olarak ben asla profesyonel olarak V60 demlediğimi de söylemedim. Aksine kötü sonuçlar alabileceğimi de belirttim. Zira siz de biliyorsun ki V60 deneyim isteyen bir iş.
Dördüncü olarak 3.nesil bir baristanın yanında bir şeyler öğreneceğim. Adam davet etti ücretsiz eğitim vermek konusunda.
Ama konusunu açman saçma bunu söylüyorum ben gereksiz bir konu bu bir deneyim değil öğrendikten sonra yapıp paylaşsan insanlar bilgilenir senin konun daha çok MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN MİNECRAFT NASIL OYNANIR ONU GÖSTERECEM tarzı ile aynı hiç bir amacı yok. Profesyonel demledin de demedim fikrinin olmadığı konular da yorum yapma dedim iyiliğine söylüyorum öğren deneyimle herkesle paylaş herkes denesin.

Ama konusunu açman saçma bunu söylüyorum ben gereksiz bir konu bu bir deneyim değil öğrendikten sonra yapıp paylaşsan insanlar bilgilenir senin konun daha çok MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN MİNECRAFT NASIL OYNANIR ONU GÖSTERECEM tarzı ile aynı hiç bir amacı yok. Profesyonel demledin de demedim fikrinin olmadığı konular da yorum yapma dedim iyiliğine söylüyorum öğren deneyimle herkesle paylaş herkes denesin.
Ya forum bu. Alın arkadaşlar böyle demleyin demiyorum. Bir kez V60 demleme nasıl yapılır konusu açtım onu da başka forumdan oradan buradan çalarak yaptım. Ki bunu da saklamıyorum.
Evet arkadaşlar minecraft gibi olduğunu kabul ediyorum. Ama ben de yaptığımı paylaşmak istiyorum. Bunda bir sorun görmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,743
Üyeler
184,974
Son üye
ardea
Geri