3000 TL Akıllı Saat Önerisi

YUSUFİ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
103
Arkadaşlar hediye alacağım ancak 2 saat arasında kaldım
Huwaei GT 3 mu
Xiaomi watch s1 active mi
3000 TL ye akıllı saat öneriniz var mı bunların dışında

Çıktığından beri GT2'yi kullanıyorum. Huawei Health uygulaması ile birlikte çok başarılı bir şekilde çalışıyor. Son zamanlarda tema çeşitliliğini de arttırdılar. GT3'ü öneririm. Apple Watch'tan sonra, Huawei GT serisini en başarılı seri olarak görüyorum.

huawei watch gt2 hocam p30lite kullanıcısıyım ben kullanmıyorum peder bayağı öneriyor.

Watch GT3 kullanıyorum öneririm. Pro olanı gereksiz pahalı ama GT3 alınabilir.

Çıktığından beri GT2'yi kullanıyorum. Huawei Health uygulaması ile birlikte çok başarılı bir şekilde çalışıyor. Son zamanlarda tema çeşitliliğini de arttırdılar. GT3'ü öneririm. Apple Watch'tan sonra, Huawei GT serisini en başarılı seri olarak görüyorum.
Apple ile huawei saatleri arasındaki iki fark var sanırım. SMS cevaplama ve EKG

Apple ortalama 2gün şarj süresindeyken huawei 12 ila 16 gün gidiyor %100 şarjdan. Apple saatleri tırt bence. Bu konuda Huawei'nin eline su döke ilen bir marka göremedim henüz.

Sen de bir kullanıcısı olarak eminim bu konuları göz önünde bulundurunca hak vereceksin bana.

Apple ortalama 2gün şarj süresindeyken huawei 12 ila 16 gün gidiyor %100 şarjdan. Apple saatleri tırt bence. Bu konuda Huawei'nin eline su döke ilen bir marka göremedim henüz.

Sen de bir kullanıcısı olarak eminim bu konuları göz önünde bulundurunca hak vereceksin bana.
Ekran parlaklığı ve ölçüm doğruluğunda apple daha kararlı bence. GT2'de en yüksek ekran parlaklığında bile güneş altındaysanız sorun yaşayabiliyorsunuz. Apple Watch kullanan arkadaşımda ise gayet görünür durumdaydı. Bir de bisiklet kullanırkenki hız ölçümleri çok doğru değil. Maksimum hızım km saatimde 70 iken, GT2 48 diyor mesela.

Ayrıca son birkaç aya kadar temalar çok yetersizdi, o da yeni çözüldü.

GT3'ü inceleme fırsatım çok olmadı, eğer bu pürüzleri de kapattıysa apple watch'u geçmiş olabilir:)

Olmaz, ben de Xiaomi kullanıyorum. Eğer Huawei Health'i kurar ve gerekli izinleri verirseniz sağlıklı bir şekilde çalışır:)
Telefona kuruyoruz huwaei health ı değil mi sürpriz yapacağım yani bir sıkıntı olmaz değil mi kurulum falan nasıl oluyor bilgi verebilir misin

Telefona kuruyoruz huwaei health ı değil mi sürpriz yapacağım yani bir sıkıntı olmaz değil mi kurulum falan nasıl oluyor bilgi verebilir misin
IMG_20220803_110151.jpg

Bunu indirin, yoksa bir huawei hesabı açın ve onla giriş yapın, sonra uygulamanın istediği izinleri verin, en son olarak da cihazlar kısmında GT3 modelini seçin, cihaz bağlanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,771
Üyeler
190,973
Son üye
Barcode-
Geri