Apple ile huawei saatleri arasındaki iki fark var sanırım. SMS cevaplama ve EKGÇıktığından beri GT2'yi kullanıyorum. Huawei Health uygulaması ile birlikte çok başarılı bir şekilde çalışıyor. Son zamanlarda tema çeşitliliğini de arttırdılar. GT3'ü öneririm. Apple Watch'tan sonra, Huawei GT serisini en başarılı seri olarak görüyorum.
Huawei öneririm. Gt2 pro modelini kullanıyorum 1 buçuk yıldır. Bataryası da, kendi performansı da gayet iyi.kanka
Kanka bende pedere alacağım lakin telefonu Xiaomi uyum sorunu olur mu diye düşünüyorumhuawei watch gt2 hocam p30lite kullanıcısıyım ben kullanmıyorum peder bayağı öneriyor.
Ekran parlaklığı ve ölçüm doğruluğunda apple daha kararlı bence. GT2'de en yüksek ekran parlaklığında bile güneş altındaysanız sorun yaşayabiliyorsunuz. Apple Watch kullanan arkadaşımda ise gayet görünür durumdaydı. Bir de bisiklet kullanırkenki hız ölçümleri çok doğru değil. Maksimum hızım km saatimde 70 iken, GT2 48 diyor mesela.Apple ile huawei saatleri arasındaki iki fark var sanırım. SMS cevaplama ve EKG
Apple ortalama 2gün şarj süresindeyken huawei 12 ila 16 gün gidiyor %100 şarjdan. Apple saatleri tırt bence. Bu konuda Huawei'nin eline su döke ilen bir marka göremedim henüz.
Sen de bir kullanıcısı olarak eminim bu konuları göz önünde bulundurunca hak vereceksin bana.
Apple ile huawei saatleri arasındaki iki fark var sanırım. SMS cevaplama ve EKG
Apple ortalama 2gün şarj süresindeyken huawei 12 ila 16 gün gidiyor %100 şarjdan. Apple saatleri tırt bence. Bu konuda Huawei'nin eline su döke ilen bir marka göremedim henüz.
Sen de bir kullanıcısı olarak eminim bu konuları göz önünde bulundurunca hak vereceksin bana.
Olmaz, ben de Xiaomi kullanıyorum. Eğer Huawei Health'i kurar ve gerekli izinleri verirseniz sağlıklı bir şekilde çalışırB
Kanka bende pedere alacağım lakin telefonu Xiaomi uyum sorunu olur mu diye düşünüyorum
Telefona kuruyoruz huwaei health ı değil mi sürpriz yapacağım yani bir sıkıntı olmaz değil mi kurulum falan nasıl oluyor bilgi verebilir misinOlmaz, ben de Xiaomi kullanıyorum. Eğer Huawei Health'i kurar ve gerekli izinleri verirseniz sağlıklı bir şekilde çalışır![]()
Telefona kuruyoruz huwaei health ı değil mi sürpriz yapacağım yani bir sıkıntı olmaz değil mi kurulum falan nasıl oluyor bilgi verebilir misin
Kanka çok sağol herhangi bir sorun olursa yazarım burdanAlıntıyı görüntüle
Bunu indirin, yoksa bir huawei hesabı açın ve onla giriş yapın, sonra uygulamanın istediği izinleri verin, en son olarak da cihazlar kısmında GT3 modelini seçin, cihaz bağlanır.