❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar konunun aslını yetkili birinden öğrendim ve bana aktardıklarını aynen aktarıyorum. Öncelikle ürünün fiyatı yanlış falan değilmiş. İndirim tutarı, yapılan indirim vs. tamamen gerçek ve yanlışlıkla girilen bir fiyat değil.
Migros kendi çalışanlarına özel olarak bu indirimi girmiş yani sözde migros çalışanları kendi şifreleri ile girdiğinde 799₺'den bu ürünü alabileceklerdi, müşteriler ise 2099₺'den alabilecekti. Fakat sistemde tutarı giren arkadaş sanırım aynı indirim kampanyasını tüm müşteriler için açmış bu sebeple bizler de aynı fiyattan alabildik. Yani fiyat değil indirimin uygulandığı kitle yanlış. Bence alanlar THH'ye başvursun, kaybedecek bir şey yok sonuçta.
Madem 799dan satabiliyor o zaman bana da satsın. Çalışanına satamadıysa da gidip migrosta geçerli çek versin 1300TLlik. Ben ürünü 0TLye almadım 800TLye aldım
 
Arkadaşlar bilgi için aradım aynı şeyleri söylediler mağduriyet için size çek göndericez dediler çek göndermeleri THH başvurumu engeller mi?
 
Detaylı olarak nasıl şikayet etmeliyiz anlatır mısınız ?
1659639278972.png
 
THHye başvurun ben başvurdum 2 ürün içinde.
Ben bilgi amaçlı müşteri hizmetlerini aradım bana çek vereceklerini söylediler bu başvuru yapmama engel olur mu?
 
Bu ürünü hiç almamış insan alan insana neden fesatlık yapıp bir kazan sağlamasını engelliyor ki? bu ürünü 2700₺ ye aldım, şimdi 800₺ ye alsam kendime değil hep hayalini kurup alamayan arkadaşıma eşime dostuma alırım yani, elinizden geliyorsa THH'ye başvurun, kendi aralarında indirim yapıyorsa, aynı şekilde kimseye yansıtmayacak şekilde yapmalılardı onların açıkları bunlar
 
Arkadaşlar bilgi için aradım aynı şeyleri söylediler mağduriyet için size çek göndericez dediler çek göndermeleri THH başvurumu engeller mi?
Çeki kullanmayı düşünmüyorum ben bu sebepten
 
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri
Top