Bu laptop iyi midir?

Tecan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
250
bu laptop iyi midir? ya da daha iyisi var mıdır 9k bütçem var

peki bu civarda bundan iyisi var mı?

İndirim fiyatına bakarsak 11k normalde bana göre bütçen varsa al derim 4-5 yıl hatta 6 yıl bile kullanırsın

Üniversite yüzünden masaüstü yerine laptopa yönelmek zorunda kaldım o yüzden bayağıdır araştırıyorum. Linkteki modeli 16 gb ram yapıp depolamasını da istediğin gibi özelleştirerek 9 bin TL'ye alabilirsin bence. Ben de ya senin attığını ya da bunu alacağım sanırım daha iyi bir seçenek yok gibi :)

tahmini ne kadar götürür üniversiteye gideceğim için düşünüyorum da bir de üniversite için laptop çok gerekli mi masaüstü düşünüyordum fazla ihtiyaç duyulmuyorsa masaüstü alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üniversite yüzünden masaüstü yerine laptopa yönelmek zorunda kaldım o yüzden bayağıdır araştırıyorum. Linkteki modeli 16 gb RAM yapıp depolamasını da istediğin gibi özelleştirerek 9 bin TL'ye alabilirsin bence. Ben de ya senin attığını ya da bunu alacağım sanırım daha iyi bir seçenek yok gibi :)
arada ekran büyüklüğü farkı da var ama asus olan daha iyi heralde

Üniversite yüzünden masaüstü yerine laptopa yönelmek zorunda kaldım o yüzden bayağıdır araştırıyorum. Linkteki modeli 16 gb RAM yapıp depolamasını da istediğin gibi özelleştirerek 9 bin TL'ye alabilirsin bence. Ben de ya senin attığını ya da bunu alacağım sanırım daha iyi bir seçenek yok gibi :)
+1

tahmini ne kadar götürür üniversiteye gideceğim için düşünüyorum da bir de üniversite için laptop çok gerekli mi masaüstü düşünüyordum fazla ihtiyaç duyulmuyorsa masaüstü alıcam

arada ekran büyüklüğü farkı da var ama Asus olan daha iyi heralde

Üniversite için eve çıkmayı düşünüyorsan, ailenin yanında kalacaksan masaüstü tercih edersen bu fiyata çok iyi masaüstü bilgisayarlar var ama ben eve çıksam bile tatillerde bilgisayarı orada bırakıp dönmeyi düşünmüyorum açıkçası hem de eğitim için laptop daha mantıklı

Alınabilir

arada ekran büyüklüğü farkı da var ama Asus olan daha iyi heralde
üniversitede çok lazım ama 17.3 inç taşımak kötü dostum 15.6 al bence. bu laptopun orta-yüksek ayarlarda net 5 yılı var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,193
Üyeler
189,987
Son üye
cplburak
Geri