@oyuncustorearkdaşlar rdr 2 alacağım en ucuz nerden alabilirim ve güvenilir bir site biliyormusunuz
Epic Games ve Steam'de indirim dönemlerinde 150TL'ye düşüyor. İkisinden birini tercih edebilirsiniz.arkdaşlar rdr 2 alacağım en ucuz nerden alabilirim ve güvenilir bir site biliyormusunuz
bura baya uygun geldi alıyorum@oyuncustore
daha 2 gün önceki akşam gitti indirim steamdeydiEpic Games ve Steam'de indirim dönemlerinde 150TL'ye düşüyor. İkisinden birini tercih edebilirsiniz.
dostum hesap oyun alınmasında sıkıntı çıkabiliyor ve hesaplar çalıntı ya da plati.ru'dan alınmış oluyor bunları bilerek al ve hesabın senin değilde satıl alınmış oldığunda banlanıyorbura baya uygun geldi alıyorum
Steam'den veya Epic Games'ten indirimlerde 150 TL civarına alabilirsin.arkdaşlar rdr 2 alacağım en ucuz nerden alabilirim ve güvenilir bir site biliyormusunuz
Online giremezsinbura baya uygun geldi alıyorum
Yav kardeşim bıktım ben size böyle cevap vermekten.dostum hesap oyun alınmasında sıkıntı çıkabiliyor ve hesaplar çalıntı ya da plati.ru'dan alınmış oluyor bunları bilerek al ve hesabın senin değilde satıl alınmış oldığunda banlanıyor
online girmiyeceğim hikaeyesi baya önerildi onun için almak istedimOnline giremezsin