Sizce insan neden sigara içer?

1. Toplum tarafından onaylanmak için
  2. Mutlu olduğu haz verdiği için, dopamin salgılattırdığı için

1659796484048.png

Sanırım yoksunluktan, dertten kendilerini birşeye bağlamak istiyorlar. Alkol ve sigara seni reddetmedikleri için her zaman yanında olabiliyor. İnsanda ilgiye bağımlı olduğundan alkol sigara bağımlısı oluyor. (çok manevi anlattım ama bana göre böyle)

Birçok çeşidi var bunun
havalı olduğunu sanan ,arkadaş ortamım olsun diyenler, derdi olmayan anlayamaz diyenler, keyif için içenler arada sıra içen ve her gün içen olmak üzere ikiye ayrılırlar. Sigara içmek kadar boş bir şey yok hem parana hem vücuduna hem de çevrene zarar. arkdaşlarımda içiyor olabildiğince uzakta oturmaya çalışıyorum onlarda kokusu bana gelmemesi içinde çaba gösteriyorlar. umarım üniversite de içmeyen arkadaşlarım olur

onu bunu bırakın şuana kadar yazılmış sigara neden icmeye baslanırla alakalı her şey de yalan size sigara icmeye ilk defa nasıl basladımı söyleyeyim takıldıgınız insanlar bulundunuz ortam sizi sandıgınızdan çok etkiliyor insanların size davranıs sekli bile buna örnektir yani bir kavga ettiyseniz birisiyle yada kötü bir olay yaşadıysanız insan kendisini sigaraya vurabiliyor ben şahsen öyle 1 yada birkaç kere içtim birkaç ay oldu yıl bile olmadı üstelik önemli olan hatalardan derst alabilmekte sürekli içip bırakamayanlar da keske baslamasaydım bu illete diye yakınıp duruyolar en iyisi hiç başlamamak benden size tavsiye sağlıkla kalın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,175
Üyeler
192,915
Son üye
sadrazam41
Geri