Getirteceğim.Birisi alıp yanında getirecekse para ödemezsiniz.
1200 dolarlık ürün alacağım alt tarafı 1200 dolar, bizi düşürdükleri duruma bak, gerçekten saçmalık. Ne kadar vergi çıkacağını bilemediğim için alamayacak mıyım şimdi.Gidip alınmadığı sürece çıkacak vergileri hesaplamak zor.
Açıklamadaki sistem gerçekse 1 fotoğraf istiyorum btw.
2019 yılında sadece sistemin olduğu valiz Adana'dan İstanbul'a gelirken 450 lira ödemiştim. Türkiye içinde olmasına rağmen bu fiyattaydı. Aşırı saçma ve dengesiz hesaplamalar var ve hala değişiyor.Getirteceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1200 dolarlık ürün alacağım alt tarafı 1200 dolar, bizi düşürdükleri duruma bak, gerçekten saçmalık. Ne kadar vergi çıkacağını bilemediğim için alamayacak mıyım şimdi.
Atarım bi ara şuan kart rigde.
Çok saçma bir olay yaşamışsın, yerinde olmak istemezdim, insanın canını sıkan bir olay.2019 yılında sadece sistemin olduğu valiz Adana'dan İstanbul'a gelirken 450 lira ödemiştim. Türkiye içinde olmasına rağmen bu fiyattaydı. Aşırı saçma ve dengesiz hesaplamalar var ve hala değişiyor.
Dropshipping miydi neydi bir yöntem ile o ülkede yaşayan kişiyle anlaşıp Türkiye'ye döndüğünde alıyorsun vs. o yöntemle en azından elden teslim alırsın ve devlete vergi yerine adama verirsin, worth!Çok saçma bir olay yaşamışsın, yerinde olmak istemezdim, insanın canını sıkan bir olay.
Öyle güvenilir birini nereden bulabilirim ki.Dropshipping miydi neydi bir yöntem ile o ülkede yaşayan kişiyle anlaşıp Türkiye'ye döndüğünde alıyorsun vs. o yöntemle en azından elden teslim alırsın ve devlete vergi yerine adama verirsin, worth!
https://www.google.com/amp/s/www.bi...sina-cikanlara-siparis-verme-uygulamasi-87666 bunlar bi ara baya yaygındı. Şu an hala aktif olarak çalışan site var mı bilmiyorum ama biriyle anlaşıp getirtme daha mantıklı. Yurtdışına seyahat edecek arkadaş bulmak biraz zor.Öyle güvenilir birini nereden bulabilirim ki.
10-12k TL hesaplamalarıma göre. Ama ürün avrupadan mı yoksa asya veya abd'den mi geliyor ?1200 Dolar'a yurtdışından ekran kartı alsam burada ne kadar vergi öderim, yeni sistem hakkında bilgim yok.