Yardım Yurtdışından Ekran Kartı Almak

Ou-Sama

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,815
1200 Dolar'a yurtdışından ekran kartı alsam burada ne kadar vergi öderim, yeni sistem hakkında bilgim yok.

Birisi alıp yanında getirecekse para ödemezsiniz.

Gidip alınmadığı sürece çıkacak vergileri hesaplamak zor.
Açıklamadaki sistem gerçekse 1 fotoğraf istiyorum btw.

Birisi alıp yanında getirecekse para ödemezsiniz.
Getirteceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gidip alınmadığı sürece çıkacak vergileri hesaplamak zor.
Açıklamadaki sistem gerçekse 1 fotoğraf istiyorum btw.
1200 dolarlık ürün alacağım alt tarafı 1200 dolar, bizi düşürdükleri duruma bak, gerçekten saçmalık. Ne kadar vergi çıkacağını bilemediğim için alamayacak mıyım şimdi.
Atarım bi ara şuan kart rigde.

Getirteceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1200 dolarlık ürün alacağım alt tarafı 1200 dolar, bizi düşürdükleri duruma bak, gerçekten saçmalık. Ne kadar vergi çıkacağını bilemediğim için alamayacak mıyım şimdi.
Atarım bi ara şuan kart rigde.
2019 yılında sadece sistemin olduğu valiz Adana'dan İstanbul'a gelirken 450 lira ödemiştim. Türkiye içinde olmasına rağmen bu fiyattaydı. Aşırı saçma ve dengesiz hesaplamalar var ve hala değişiyor.

2019 yılında sadece sistemin olduğu valiz Adana'dan İstanbul'a gelirken 450 lira ödemiştim. Türkiye içinde olmasına rağmen bu fiyattaydı. Aşırı saçma ve dengesiz hesaplamalar var ve hala değişiyor.
Çok saçma bir olay yaşamışsın, yerinde olmak istemezdim, insanın canını sıkan bir olay.

Çok saçma bir olay yaşamışsın, yerinde olmak istemezdim, insanın canını sıkan bir olay.
Dropshipping miydi neydi bir yöntem ile o ülkede yaşayan kişiyle anlaşıp Türkiye'ye döndüğünde alıyorsun vs. o yöntemle en azından elden teslim alırsın ve devlete vergi yerine adama verirsin, worth!

Dropshipping miydi neydi bir yöntem ile o ülkede yaşayan kişiyle anlaşıp Türkiye'ye döndüğünde alıyorsun vs. o yöntemle en azından elden teslim alırsın ve devlete vergi yerine adama verirsin, worth!
Öyle güvenilir birini nereden bulabilirim ki.

10-12k TL hesaplamalarıma göre. Ama ürün avrupadan mı yoksa asya veya abd'den mi geliyor ?
Amerika ya da Avrupa. Bu kadar çoksa değmez neredeyse ürünün ederi kadar vergi.

Geri