Yardım Pc kapandıktan sonra led sönmüyor

Barissta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
368
Anakart, asus tuf B450 pro, psu fsp hydro 700
Pc yi kapatıyorum ama anakartımdaki rgb led ve kulakılığımdaki ( James Donkey 711) led açık kalıyor, ayrıca psu daki şalteri kapatıyorum ledler kapanıyor ama yer yer yanıyor ( psuda arta kalan güçdenmidir bilmem ) ne yapmam lazım

Sığaçlarda yük kalıyor. Daha çok yeni nesil sistemlerde mevcut olan bir şey. Bu bir sorun değil aynısı X570 anakartımda da mevcut.

Sığaçlarda yük kalıyor. Daha çok yeni nesil sistemlerde mevcut olan bir şey. Bu bir sorun değil aynısı X570 anakartımda da mevcut.
O zaman sadece şalteri kapatsam yetiyor demi

Aynı anakart bende de var. Klavyemin ve mouse'umun da RGB ışıkları yanıyor, fişi çekince içindeki güç bittiği anda kapanıyor. BIOS'ta onun ayarı var ama ismini hatırlamıyorum. PC kapandığında USB aygıtlarına güç vermeyi kapatabiliyorsunuz.

Aynı anakart bende de var. Klavyemin ve mouse'umun da RGB ışıkları yanıyor, fişi çekince içindeki güç bittiği anda kapanıyor. BIOS'ta onun ayarı var ama ismini hatırlamıyorum. PC kapandığında USB aygıtlarına güç vermeyi kapatabiliyorsunuz.
Eyvallah

Anakart, Asus tuf B450 pro, PSU fsp hydro 700
PC yi kapatıyorum ama anakartımdaki RGB LED ve kulakılığımdaki ( James Donkey 711) LED açık kalıyor, ayrıca PSU daki şalteri kapatıyorum ledler kapanıyor ama yer yer yanıyor ( psuda arta kalan güçdenmidir bilmem ) ne yapmam lazım
BIOS'dan ERP ayarını kapalı ise açın. Açık ise kapatın.

BIOS'dan ERP ayarını kapalı ise açın. Açık ise kapatın.
Saolasın usta deneyeceğim, mönitör sipariş etmiştim cuma günü itopyadan, ups nin azizliğine uğradık halen bekliyorum

Geri