Neler Yeni

[güncellendi] görüntü gittiğinde ekran kartında led 4 yanıyor

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Mavi ekran vermiyor ki minidump nasıl oluşuyor?
hocam bilmem hiç vermedi ama minidump dosyam vardı ben analiz ettim başta şöyle bir şey yazıyor:
VIDEO_TDR_FAILURE (116)
Attempt to reset the display driver and recover from timeout failed.
Arguments:
Arg1: ffffe48560bc4460, Optional pointer to internal TDR recovery context (TDR_RECOVERY_CONTEXT).
Arg2: fffff8032897ac44, The pointer into responsible device driver module (e.g. owner tag).
Arg3: ffffffffc000009a, Optional error code (NTSTATUS) of the last failed operation.
Arg4: 0000000000000004, Optional internal context dependent data.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Desktop Screenshot 2022.02.04 - 15.38.30.97.png

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
hocam bilmem hiç vermedi ama minidump dosyam vardı ben analiz ettim başta şöyle bir şey yazıyor:
VIDEO_TDR_FAILURE (116)
Attempt to reset the display driver and recover from timeout failed.
Arguments:
Arg1: ffffe48560bc4460, Optional pointer to internal TDR recovery context (TDR_RECOVERY_CONTEXT).
Arg2: fffff8032897ac44, The pointer into responsible device driver module (e.g. owner tag).
Arg3: ffffffffc000009a, Optional error code (NTSTATUS) of the last failed operation.
Arg4: 0000000000000004, Optional internal context dependent data.

Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı kaynaklı. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip son sürümü yükleyin. Minidump'a bakamıyorum şuanlık. Ancak haftasonu bakabilirim.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ekran kartı kaynaklı. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip son sürümü yükleyin. Minidump'a bakamıyorum şuanlık. Ancak haftasonu bakabilirim.

yazdığım şeyde mi ekran kartı kaynaklı olduğunu söylüyor indirdiğim driver 2 gün önce 0 indirdim ama zaten. pc daha 2 gün oldu dizeli.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
yazdığım şeyde mi ekran kartı kaynaklı olduğunu söylüyor indirdiğim driver 2 gün önce 0 indirdim ama zaten. pc daha 2 gün oldu dizeli.
Bu hata kodunu verdiğinde ekran kartı stabil çalışmadığı zaman oluyor genellikle. Belki ekran kartına fiziksel bir hasar vermişte olabilirsin ya da üretim hatası var. Dediğimi yaptığında düzelmezse en iyisi garantiye göndermek olur.

Hatalı sürücüyü kurmamışsan.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
donanımsal sıkıntı olma riski var mı ? (aynı anda yazıldı)

Bu hata kodunu verdiğinde ekran kartı stabil çalışmadığı zaman oluyor genellikle. Belki ekran kartına fiziksel bir hasar vermişte olabilirsin ya da üretim hatası var. Dediğimi yaptığında düzelmezse en iyisi garantiye göndermek olur.

ilk gün ve dün sabah olmuyordu. dün geç saatlerde olmaya başladı sorun ve fiziksel hasar vermediğime eminim. dediğinizi yapacağım. teşekkürler hocam.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
@Emirhandkee hocam demin uzun süre ets2 oynadım fakat bir şey olmadı. acaba cpu fazla ısınmadığı için olabilir mi ? the forestte attığında 80derecedi işlemcim. ama zula gibi bir oyunda test yapmadım fakat yinede attı cpunun o oyunda ısınacağını sanmıyorum. (driverları silip tekrar kurmadım)
Euro Truck Simulator 2 Screenshot 2022.02.04 - 16.18.44.59.png
Euro Truck Simulator 2 Screenshot 2022.02.04 - 16.30.58.01.png
Euro Truck Simulator 2 Screenshot 2022.02.04 - 16.28.43.09.png
Euro Truck Simulator 2 Screenshot 2022.02.04 - 16.11.33.11.png

oyun içi kullanımlarım ets2 için. hocam birde pc nin power tuşuna basılı tutarak kasayı kapatmanın zararı var mı ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
Bende yaşıyordum monitöre giden çıkış giriş kablolarını kontrol et

@Emirhandkee hocam demin uzun süre ets2 oynadım fakat bir şey olmadı. acaba cpu fazla ısınmadığı için olabilir mi ? the forestte attığında 80derecedi işlemcim. ama zula gibi bir oyunda test yapmadım fakat yinede attı cpunun o oyunda ısınacağını sanmıyorum. (driverları silip tekrar kurmadım)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
oyun içi kullanımlarım ets2 için. hocam birde pc nin power tuşuna basılı tutarak kasayı kapatmanın zararı var mı ?
En sağlıklı yöntem başlat menüsünden bilgisayarı kapatın

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bende yaşıyordum monitöre giden çıkış giriş kablolarını kontrol et

En sağlıklı yöntem başlat menüsünden bilgisayarı kapatın
görüntü gidince başlat menüsüne giremiyorum.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Desktop Screenshot 2022.02.04 - 20.03.16.68.png

bu sürücüyü yüklememişim sizce bundan dolayı olabilir mi. şimdi yükledim tekrar oyunlarda deneyeceğim.

Hocam şunu farkettim masam biraz sallanıyor ve bende deneme amaçlı oyundaken masaya vurdum masaya vurmamla birlikte görüntü gitti.
Kasanın sallanınca gitmesindeki tahmini problem nedir ? Bu arada minidump dosyası oluşmuyor bu görüntü gitmelerde.

Edit: masaya vurduğumda oyunda değilde masaüstündekende gitti. Masayı sallayınca olduğunu kesin teşhisledim.

Son düzenleme:

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Arkadaşlar oyun oynarken bir anda siyah ekran gelip bir süre sonra no signal yazıyor fakat oyun sesleri filan gelmeye devam ediyor pc yi aç kapa yapmadıkça görüntü tekrar gelmiyor ne yapmam lazım lütfen yardım
Tahminimce çözünürlük dışına çıkmışsiniz oyun dosyalarından çözünürlüğü düşürün kendinize göre sorun duzelicektir aynı sorunu lolde bu şekilde çözdüm

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Tahminimce çözünürlük dışına çıkmışsiniz oyun dosyalarından çözünürlüğü düşürün kendinize göre sorun duzelicektir aynı sorunu lolde bu şekilde çözdüm
Hocam teşhisi koydum: Masaüstündede oluyor , oyunlarla alakalı değilmiş sadece Kasa sarsılınca oluyor. Kasa masamın üstünde , masaya vurup veya sallamamla dediğim sorunla karşılaşmam bir oluyor.

Top Bottom