⚽Galatasaray 1 - Antalyaspor 0⚽

Torreira ve Oliveira ya da Midstjo oynayacak zaten biri onların yedekleri olacak. Ayrıca Mertens'te onların önünde olacak. Yedek olarak da Taylan, Hamza götürür. Çünkü sadece ligte ve kupada oynayacağız.
Tamamdır hocam.
Sizin transferlerin hiç biri kötü değil zaten siz kötü transfer yapar mısınız hiç.
Ama isteyip alamadığınız tüm transferler çöp.

Bir Beşiktaşli Olarak Tüm Galatasaray Camiasını En İçten Dileklerimle Tebrik Ederim..👏👏💛

Abdülkerim'i beğenmeyenler var. Gerçi adı Abdülkeriminho olsa tam puan alırdı. Neyse, uzun zaman sonra oynayan bir Galatasaray seyrettik. Şut çekiyoruz, pozisyona giriyoruz. 4 senedir bunları yapmıyordu bu takım, bu da bir gelişme.

Abdülkerim'i beğenmeyenler var. Gerçi adı Abdülkeriminho olsa tam puan alırdı. Neyse, uzun zaman sonra oynayan bir Galatasaray seyrettik. Şut çekiyoruz, pozisyona giriyoruz. 4 senedir bunları yapmıyordu bu takım, bu da bir gelişme.

Valla çok vasattı takıma stoper şart nerde hamle yapacağını bilmiyor topu sektirirsen o top arkana kaçarsa kaleci ile karşı karşıya kalır rakip. kaç kezde oldu. o yüzden stoper transferi şart

Valla çok vasattı takıma stoper şart nerde hamle yapacağını bilmiyor topu sektirirsen o top arkana kaçarsa kaleci ile karşı karşıya kalır rakip. kaç kezde oldu. o yüzden stoper transferi şart
Lig için yeterli bir stoper, stopere Luyindama, Emin varken transfer gereksiz.

Oyyy fena zoruna gitmiş birilerinin. Bu gece keyif gecesidir gomis sadece antalya ağlarına sokmamış topu :PeepoLeave::PeepoLeave::PeepoLeave::PeepoLeave:
o zaman bende seni raporluyorum saygılı olun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sene sonu görüşelim. Geçen sene gibi orta sahada Berkan, Taylan olmayacak. Forvette Diagne olmayacak. Teknik direktör çaycı değil ;)
sahanızda pedro gol sonrası kayarken görürüm dostum

Torreira ve Oliveira ya da Midstjo oynayacak zaten biri onların yedekleri olacak. Ayrıca Mertens'te onların önünde olacak. Yedek olarak da Taylan, Hamza götürür. Çünkü sadece ligte ve kupada oynayacağız.
36lık mertens dedecim bize golmü atacak :D koşamazki

aĞlamaya devam ozaman dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,283
Üyeler
185,248
Son üye
Rasman