Rival 3 alınır mı? kararsızım

lawoq

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar merhaba 320 TL Teknosa da olan rival 3 alınır mı sensör falan. Viper miniye baktım ama lod sorunu varmış o yüzden almadım birazdan sipariş edicem ne düşünüyorsunuz alınır mı? ?

Arkadaşlar merhaba 320 TL Teknosa da olan rival 3 alınır mı sensör falan. Viper miniye baktım ama lod sorunu varmış o yüzden almadım birazdan sipariş edicem ne düşünüyorsunuz alınır mı? ?

Bu fiyata daha iyisi yok

Reis kullanıyorum 179 tl almıştım hic pişman olmadım aksine cok güzel bir mouse alirsan pisman olmazsın

viper veya da v2 miniyi tavsiye ederim 3 yıldır rival 3 kullanmama rağmen. sensör olarak üzdü beni razderdan sonra geçince

Reis kullanıyorum 179 TL almıştım hic pişman olmadım aksine cok güzel bir mouse alirsan pisman olmazsın
Kankam FPS oyuncusuyum her gün oynarim takılma oluyormu ve hızlı çevirdiğin zaman mouse algilıyabiliyormu yere falan bakmıyor değilmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

viper veya da v2 miniyi tavsiye ederim 3 yıldır rival 3 kullanmama rağmen. sensör olarak üzdü beni razderdan sonra geç

rival 3 o fiyata kötü.

Hocam bende deathadder v2 ve rival 3 arasında kaldım daha önce kullanan varsa düşüncelerini aktarabilir mi

Bimden 200 tl'ye aldım 2 sene önce ve hâlâ kullanıyorum memnunum sıkıntı çıkarmadı.

viper veya da v2 miniyi tavsiye ederim 3 yıldır rival 3 kullanmama rağmen. sensör olarak üzdü beni razderdan sonra geçince
Kanka ben FPS oyuncusuyum düşük sens kullanıyorum hızlı çevirdiğinde yere falan bakiyormu algılıyormu ??

viper mini ve deathadder v2 mini daha iyi.
Viper mini lod sorunu olduğu için vazgeçtim

Kanka ben FPS oyuncusuyum düşük sens kullanıyorum hızlı çevirdiğinde yere falan bakiyormu algılıyormu ??

Viper mini lod sorunu olduğu için vazgeçtim
ben de düşük kullanıyorum öyle sorunlar olmasa da algılamada hep küçük problemler var gibi geldi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,125
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri