firmware update yaparak çözülüyor o. ya da sensöre siyah bant yapıştırıyorsun çözülüyor.Kanka ben FPS oyuncusuyum düşük sens kullanıyorum hızlı çevirdiğinde yere falan bakiyormu algılıyormu ??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Viper mini lod sorunu olduğu için vazgeçtim
ben de düşük kullanıyorum öyle sorunlar olmasa da algılamada hep küçük problemler var gibi geldi ba
Optiğe elektirik faturası koyarak o o sorunu çözdüklerini söylediler dene istersen ve kişiler bende öyle bir şey olmadı ben memnunum dediler kafam karıştı açıkçasıben de düşük kullanıyorum öyle sorunlar olmasa da algılamada hep küçük problemler var gibi geldi bana
Teşekkür ederim umarım öyle bir sorun olmazsa bu çözümleri uygulamak zorunda kalmamfirmware update yaparak çözülüyor o. ya da sensöre siyah bant yapıştırıyorsun çözülüyor.
deathadder v2 minide kafi. aynı sensörler zaten. ama ikiside rival 3'ten iyi.Optiğe elektirik faturası koyarak o o sorunu çözdüklerini söylediler dene istersen ve kişiler bende öyle bir şey olmadı ben memnunum dediler kafam karıştı açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim umarım öyle bir sorun olmazsa bu çözümleri uygulamak zorunda kalmam