Çözüldü✓ En iyi F/P APU işlemci tavsiyesi

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
4200
Merheba, f/p bir APU işlemci bulmak istiyorum. Biraz araştırdım fakat hangisini seçeyim bilemedim. İlk olarak AMD Ryzen 5 5600G düşünmüştüm. Aslında 5600G almayı düşünüyorum fakat DA Forum'a danışmadan almak istemedim. Ekran kartı takacağım zaman AMD Radeon RX 6600 takmayı düşünüyorum. 3200 mhz ramlar kullanacağım. Overclock yapacağım, yaptığımda 3600 veya çok zorlarsam 3800 mhz 'a overclock yapmak istiyorum. Sizce hangi işlemciyi kullanmalıyım? İşlemciye 4200 TL bütçe ayırdım.

Merheba, f/p bir APU işlemci bulmak istiyorum. Biraz araştırdım fakat hangisini seçeyim bilemedim. İlk olarak AMD Ryzen 5 5600G düşünmüştüm. Aslında 5600G almayı düşünüyorum fakat DA Forum'a danışmadan almak istemedim. Ekran kartı takacağım zaman AMD Radeon RX 6600 takmayı düşünüyorum. 3200 mhz ramlar kullanacağım. Overclock yapacağım, yaptığımda 3600 veya çok zorlarsam 3800 mhz 'a overclock yapmak istiyorum. Sizce hangi işlemciyi kullanmalıyım? İşlemciye 4200 TL bütçe ayırdım.
Eğer ileride RX 6600 takacaksan o zaman Ryzen 5 5600G alman lazım.

5600G al. Bu arada RAM olarak da bunu al gayet iyi OC yaparsın.

Eğer ileride RX 6600 takacaksan o zaman Ryzen 5 5600G alman lazım.
Teşekkürler.
5600G al. Bu arada RAM olarak da bunu al gayet iyi OC yaparsın.
Ram olarak bunu kullanmayı düşünüyorum. 2 adet alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım aynı ram.

Teşekkürler.

Ram olarak bunu kullanmayı düşünüyorum. 2 adet alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım aynı ram.
Aynısı zaten. Attığım yerde indirim var indirim bitmeden attığım yerden hallet onu.

RGB ve beyaz olanı da biraz daha pahalıya var seçenek olarak onu da atayım.

Aynısı zaten. Attığım yerde indirim var indirim bitmeden attığım yerden hallet onu.

RGB ve beyaz olanı da biraz daha pahalıya var seçenek olarak onu da atayım.
Tamam teşekkürler.

Geri