rtx 3060 sistem önerisi

Reaksiyon skoru
84
Bütçe
25000
25bin e kadar bütçem var.genellikle valorant oynarım.ama kafa dağıtmak içinde her oyunuda arada oynayabilirim.mesela cyberpunk god of war rdr 2 böyle ağır oyunlarıda oynayabilirim.verebilecek iyi performanslı rtx 3060 bilgisayar arıyorum.illa 25bin e kadarda çıkmaya gerek yok fp de olabilir.photoshop adobe edit tarzı şeyleride rahatlıkla yapabileceğim bir bilgisayar arıyorum.önerileriniz için şimdiden teşekkürler

bu pc için işlemciyi yükseltin diyorlardı sizce 5600 yapılmalı mı işlemci
hocam 14kya bence değmez ryzen 5 5600 yapıncada 15.300 oluyor ana kart kötü psu kötü psuda kasayla değiştirirseniz 1700 oluyor 17k ya değmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yükseltmessem ne gibi zararları olur anlattığım şartları karşılamazmı
psu çok kötü hocam almanızı tavsiye etmem

hocam 14kya bence değmez ryzen 5 5600 yapıncada 15.300 oluyor ana kart kötü psu kötü psuda kasayla değiştirirseniz 1700 oluyor 17k ya değmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

psu çok kötü hocam almanızı tavsiye etmem
Peki tavsiye edebileceğiniz bilgisayar varmı(açıklamamdaki şartlar dahil)

25bin e kadar bütçem var.genellikle valorant oynarım.ama kafa dağıtmak içinde her oyunuda arada oynayabilirim.mesela cyberpunk god of war rdr 2 böyle ağır oyunlarıda oynayabilirim.verebilecek iyi performanslı rtx 3060 bilgisayar arıyorum.illa 25bin e kadarda çıkmaya gerek yok fp de olabilir.photoshop adobe edit tarzı şeyleride rahatlıkla yapabileceğim bir bilgisayar arıyorum.önerileriniz için şimdiden teşekkürler
rt istiyorsanız https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...vme-m2-ssd-rtx3060ti-oyun-bilgisayari-p-43614 bu sistemde fena değil ssd yi samsung evo yapabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,579
Üyeler
202,903
Son üye
kartanesison
Geri