marvels spiderman oynayabilir miyim

kerowest

80+
Reaksiyon skoru
2
gtx 660
i7 3770
ddr3 8 gb ram
evet sistemim oyun için çok kötü sistem gereksinimlerinide karşılamıyor ama hayatımda en çok beklediğim ve oynamak istediğim oyun buydu en düşük ayarlarda da olsa kasmadan oynayabilir miyim yada ortalama kaç fps görürüm

gtx 660
i7 3770
ddr3 8 gb ram
evet sistemim oyun için çok kötü sistem gereksinimlerinide karşılamıyor ama hayatımda en çok beklediğim ve oynamak istediğim oyun buydu en düşük ayarlarda da olsa kasmadan oynayabilir miyim yada ortalama kaç fps görürüm
Kanka bence kasar ama çok bilmiyorum.

Epic games te iade hakkı var zaten galiba sadece steam gibi çalışmıyor. Ama arkadaşın dediği gibi bence kasar min. sistem gereksinimleri gtx 950 sizinki gtx 660. Kasarak oynarım derseniz bile oyunda her an patlama vs. olabildiğinden crash bile verebilme durumu olabilir.

kasacağını biliyorumda daha öncede kasarak oyun bitirdim yani kasma hissi aşırı hissedilmiyosa bir şekilde oynarım ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

500 lira vereceğim yani boşa gitmesini istemiyorum
500 lira verip riske gireceğine crack olarak indir riske girme kasarsa silersin ya da silmezsin, iade kısmıyla da uğraşmazsın. Baktın oynuyorsun Steam'den oyunu alırsın crack indirdiğin klasörle aynı yeri seçersin indirme yeri olarak doğrulama yapar maks 1 GB dosya indirir orijinal olarak oynarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,117
Üyeler
191,318
Son üye
yasirakkas
Geri