Acer nitro vs hp omen

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,226
Biraz fazla konu açtım biliyorum ancak hala karar veremedim
Acerin depolama düşük ona bide SSD masrafı yapicam 800tl geceleri bu saate 23k ya düşüyor Acer sizce hangisini almak daha mantıklı işlemci konusunda arada fark vsr ama beni çok etkileyeceğini düşünmüyorum

. 22500e de msi delta vardı indirim bitmediyse bakabilirsiniz ona da. Kararsız kaldım.. Acer derdim büyük ihtimal

Acerin depolama düşük ona bide SSD masrafı yapicam 800tl geceleri bu saate 23k ya düşüyor Acer sizce hangisini almak daha mantıklı işlemci konusunda arada fark vsr ama beni çok etkileyeceğini düşünmüyorum
HP omen tercihin olabilir SSD den de şanslı oluyorsun, ama net olarak bilmiyorum hemen hemen aynı fpsleri verirler SSD si yüksek olan tercihin olsun birde bütçen Max ne kadar

HP omen tercihin olabilir SSD den de şanslı oluyorsun, ama net olarak bilmiyorum hemen hemen aynı fpsleri verirler SSD si yüksek olan tercihin olsun birde bütçen Max ne kadar
Ya bütçe 25 e kadar çıkar ancak çıkartmak istemiyorum o kadar para vermek istemiyorum bende omenden yanayım arkadaşlar AMD ekran kartı önrrmis AMD de istemiyoru.

Hocam ya acer yada msi derim çünkü ssd değiştirilebilir ama işlemci değiştirilemez yada ekran kartı

Ya bütçe 25 e kadar çıkar ancak çıkartmak istemiyorum o kadar para vermek istemiyorum bende omenden yanayım arkadaşlar AMD ekran kartı önrrmis AMD de istemiyoru.
AMD tercih edersen bence bu sana iyi olur

Ekler

• Screenshot_2022-08-12-23-12-38-528_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-08-12-23-12-38-528_com.android.chrome.jpg
    382.7 KB · Hit: 23
Ben olsam hp omen alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,936