Eski Facebook Hesabı

logan53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
309
İyi forumlar.
Kuzenimin şifresini ve mailini unuttuğu eski bir facebook hesabı varda bunu bir türlü kapatamıyoruz.
Rica etsek şikâyet edip kapatmamiza yardımcı olur musunuz?

Eğer sizinde böyle hesabınız varsa buraya atın toplu şikayet edip kapattiralim.

İyi forumlar.
Kuzenimin şifresini ve mailini unuttuğu eski bir facebook hesabı varda bunu bir türlü kapatamıyoruz.

Hesabı dondur diye bir şey var.

İyi forumlar.

pp cok iyimis aslında

Hesaptaki görsellere bakınca neden kapatmak istediğiniz belli oluyor :D. Bende de böyle bir hesap var, gördükçe utanıyorum.

Hesaptaki görsellere bakınca neden kapatmak istediğiniz belli oluyor :D. Bende de böyle bir hesap var, gördükçe utanıyorum.
Hocam cahil olduğumuz zamanlar işte.:D Sadece kuzenin fotoğrafları olsa sıkıntı değil. Cidden kapatmamiz gerekiyor. Ciddi bir durum

Ne yazık ki benim durum sizden de kötü. Çocukluğun verdiği cahillik.. Bunun gibi benim 3 4 tane kapatmaya çalıştığım kapatamadığım hesabım var. Facebook sağolsun hiç yardımcı olmuyor. Çözüm bulursanız süper olur hepsini kapatırım.

Ne yazık ki benim durum sizden de kötü. Çocukluğun verdiği cahillik.. Bunun gibi benim 3 4 tane kapatmaya çalıştığım kapatamadığım hesabım var. Facebook sağolsun hiç yardımcı olmuyor. Çözüm bulursanız süper olur hepsini kapatırım.
Hocam benimde bildiğim kadarıyla tek çözüm yolu farklı hesapların o hesabı şikayet etmesi. Buraya atarsaniz şikayet edebiliriz. Öğlen bu konuyu hortlatıcam ki herkes şikayet etsin

Hocam benimde bildiğim kadarıyla tek çözüm yolu farklı hesapların o hesabı şikayet etmesi. Buraya atarsaniz şikayet edebiliriz. Öğlen bu konuyu hortlatıcam ki herkes şikayet etsin
Ben kendimi ifşalamak istemiyorum teşekkür ederim ben almayayım :) Facebook'a mail atmak lazım hesabın sahipliğini kanıtlayacak şekilde delil sunaraktan hesapları kapatma talebi şeklinde.

peki böyle bir hesabım da bende var ben bunu kurtarabilir miyim mail şifre unuttum

Geri