Monster vs HP vs Lenovo

Marka değil model önemli bence. Örneğin monster tulpar 20.4 de kasa tongfang ve diğer seriler gibi sorunlu değil.

Daha önce bana hp victus önermiştiniz. Aklımda o da var. Yani hp mi monster mı dersek hp daha kaliteli kalıyor değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marka değil model önemli bence. Örneğin monster tulpar 20.4 de kasa tongfang ve diğer seriler gibi sorunlu değil.
diğer serileri hakkında hiç olumlu yorum bulamadım özellikle ABRA A5 modellerinden çok şikayetçiler

Daha önce bana hp victus önermiştiniz. Aklımda o da var. Yani hp mi monster mı dersek hp daha kaliteli kalıyor değil mi

diğer serileri hakkında hiç olumlu yorum bulamadım özellikle ABRA A5 modellerinden çok şikayetçiler
Abranın her serisi sorunlu diye biliyorum.

Arkadaşlar gaming serisinde bu 3 marka arasında hangisi daha iyi. Monster ın malzeme kalitesini beğenmeyenler var. Sizce bu 3 marka içinden hangisi daha tercih edilebilir.
Modele göre değişir. Üst seviye olarak diyorsan lenovo legion en iyisi.

Bütçene göre değişecek bir soru. Ben mosnter almayı düşnüyordum fakat aynı fiyata yüzdr 50 daha performans alacagim bir sistme bulup hp aldım.

Bunu satın aldım. Daha gelmedi fakat monsterın en yakın modeli abra a5 V18.1 den donanım olarak çok daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,974
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri