Daha önce bana hp victus önermiştiniz. Aklımda o da var. Yani hp mi monster mı dersek hp daha kaliteli kalıyor değil miLenovo bence
diğer serileri hakkında hiç olumlu yorum bulamadım özellikle ABRA A5 modellerinden çok şikayetçilerMarka değil model önemli bence. Örneğin monster tulpar 20.4 de kasa tongfang ve diğer seriler gibi sorunlu değil.
Abranın her serisi sorunlu diye biliyorum.Daha önce bana hp victus önermiştiniz. Aklımda o da var. Yani hp mi monster mı dersek hp daha kaliteli kalıyor değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
diğer serileri hakkında hiç olumlu yorum bulamadım özellikle ABRA A5 modellerinden çok şikayetçiler
V11 v18 hariç doğruAbranın her serisi sorunlu diye biliyorum.
TeşekkürlerV11 v18 hariç doğru
Onlarda tongfang kasa var ondan dedim.Teşekkürler![]()
Modele göre değişir. Üst seviye olarak diyorsan lenovo legion en iyisi.Arkadaşlar gaming serisinde bu 3 marka arasında hangisi daha iyi. Monster ın malzeme kalitesini beğenmeyenler var. Sizce bu 3 marka içinden hangisi daha tercih edilebilir.
ben tam cevap alamadım. HP VİCTUS kalite olarak monster serilerine göre daha kaliteli kalıyor değil mi ?Onlarda tongfang kasa var ondan dedim.
Şu an fiyatları iyi değil.
HP VİCTUS kaliteli diye biliyorum hocam.ben tam cevap alamadım. HP VİCTUS kalite olarak monster serilerine göre daha kaliteli kalıyor değil mi ?
aklımda lenovo idepad gaming 3 vardı ama fiyatı 22k olduğu için bütçe yetmiyor.Modele göre değişir. Üst seviye olarak diyorsan lenovo legion en iyisi.
teşekkürlerHP VİCTUS kaliteli diye biliyorum hocam.
Amazonda msi alpha 17 var şu an indirimde 22.500tl. Öneririm.aklımda lenovo idepad gaming 3 vardı ama fiyatı 22k olduğu için bütçe yetmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler
teşekkürler ama bütçeyi aşıyorAmazonda msi alpha 17 var şu an indirimde 22.500tl. Öneririm.