uçuk nasıl geçer

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,026
arkdaşlar 3 ay önce uçuk çıktı önce sol taraf sonra sağa geçti doktordan krem yazdırdım geçti 1 hafta sonra yine başladı ve 1.5 ay+ geçmiyor 3. tüp bitmek üzere kafayı yicem cildiyede randevu yok tavsiyesi olan veya yaşayan var mı

arkdaşlar 3 ay önce uçuk çıktı önce sol taraf sonra sağa geçti doktordan krem yazdırdım geçti 1 hafta sonra yine başladı ve 1.5 ay+ geçmiyor 3. tüp bitmek üzere kafayı yicem cildiyede randevu yok tavsiyesi olan veya yaşayan var mı
Bağışıklığını güçlendir bildiğim kadarıyla bağışıklık düştüğü zaman uçuk çıkıyor kapya biber ve limon ye sağlıklı yiyeceklere yönel

sirke biraz iğrenç ama işe yarıyor

Bağışıklığını güçlendir bildiğim kadarıyla bağışıklık düştüğü zaman uçuk çıkıyor kapya biber ve limon ye sağlıklı yiyeceklere yönel
bağşıklığı doğal yollarla arttırabilirmiyim doktor randevusu alamıyorum maalsef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sirke biraz iğrenç ama işe yarıyor
denicem

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax
bağşıklığı doğal yollarla arttırabilirmiyim doktor randevusu alamıyorum maalsef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

denicem
İnternette yazar ancak bildiğim kadarıyla söylemem gerekirse kapya biber ye c vitamini açısından zengin sabah 1 veya 2 tane doğrayıp yiyebilirsin limon da yemen faydalı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,162
Üyeler
199,624
Son üye
kamimmmadeaejs

Geri