Oyunu Epic'te alıp o hesaptan bir şey oynamadıysan hesaptan silinirElimde gta 5 var. epic games zamaninda free vermişti. yakın zamanda windows 10'a geçtim. ve epic sağolsun oyunu görmüyor. bunu çözmenin bir yolu var mıdır? yoksa cracklenip oynayabilirmi? yani kısaca orjinal gta 5 cracklenir mi?
Konuma baktığın için teşekkürler. Online oynamak istemiyorum. Offline oynayacağım. ve hayır epic hesabında başka oyunlarda oynuyorum.Oyunu Epic'te alıp o hesaptan bir şey oynamadıysan hesaptan silinir
Crack yapsan bile online olmaz onun yerine korsan indir uğraşma
Hocam oyun zaten +100 indiriyor. Direk korsan güvenilir sitelerden indir daha az boyutu oluyor.Konuma baktığın için teşekkürler. Online oynamak istemiyorum. Offline oynayacağım. ve hayır epic hesabında başka oyunlarda oynuyorum.
Hayır ama bazı eski oyunların korsan sürümü daha stabil çalışabiliyorTamam hocam çok teşekkürler. Birde korsan oyun fps arttırıyor diyorlar gerçekten var mı?
İyi akşamlar rica ederimTamam hocam çok teşekkürler iyi akşamlar indirmeyi başlattım.
Oyunların kırılmalarını zorlaştıran DRM'diye program var bu resident evil village'de kullanılmıştır. Ve evet korsan oyunda DRM'yi kaldırdıkları için orijinal oyundan daha çok performanslı çalışıyordu. Yani DRM'si kaldırılmış oyunlar daha çok performans verebilir.Tamam hocam çok teşekkürler. Birde korsan oyun fps arttırıyor diyorlar gerçekten var mı?
GTA 5 için geçerli mi?Oyunların kırılmalarını zorlaştıran DRM'diye program var bu resident evil village'de kullanılmıştır. Ve evet korsan oyunda DRM'yi kaldırdıkları için orijinal oyundan daha çok performanslı çalışıyordu. Yani DRM'si kaldırılmış oyunlar daha çok performans verebilir.
GTA 5'te DRM yoktu o yüzden orijinali ile fark yoktur fakat son sürüm olarak kırılmış güncel GTA 5 i bulmak biraz zor olabilir sürekli güncelleme alıyor oyun.GTA 5 için geçerli mi?
Anladığım kadarıyla oyun yüklü ama Epic yüklü değil diyor. Bunu şöyle çözebilirsin:Elimde gta 5 var. epic games zamaninda free vermişti. yakın zamanda windows 10'a geçtim. ve epic sağolsun oyunu görmüyor. bunu çözmenin bir yolu var mıdır? yoksa cracklenip oynayabilirmi? yani kısaca orjinal gta 5 cracklenir mi?