Valorant Haksız Yere Ban Yedim

Görkem Ertopcu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
147
Arkadaşlar 6 aydır Valorant oynuyorum. Ne hile yaptım ne de 3. parti yazılım kullandım, 1 haftadır köydeydim geldim ve oyunu açtığımda hesabım sınırsız ban yediğini gördüm. ticket attım 3 ay bilgisayar banı yemişim. Hile yapmadığımı nasıl kanıtlayabilirim ?

ban sebebin nedir ?

o hesabın banını daha açmazlar dayanmak istemiyosan spoofer kullan yeni hesaptan devam et yoksa 3 ay beklersin bu arada 3 parti uygulama vanguard açıkken açıldıysada ban yiyosun aynı şeyleri yaşadım

ban sebebin nedir ?
3.parti uygulama kullanmaktan kalıcı ban.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o hesabın banını daha açmazlar dayanmak istemiyosan spoofer kullan yeni hesaptan devam et yoksa 3 ay beklersin bu arada 3 parti uygulama vanguard açıkken açıldıysada ban yiyosun aynı şeyleri yaşadım
Başka oyundada hile ve ya crack yapmadım

hesabınızı başka birine verdiyseniz o sizin hesabınızda yapmış olabilir.

Öyle bir şey olsa neden benim bilgisayarım sistem banı yesinki
Hiç detay vermerdiğiniz için varsayımsal olarak konuşuyoruz. Ayrıca hiç bir şey yapmadığınızdan eminseniz ticket açın. hangi programı tespit edip banlamışlar sizi onu sorun.

Hiç detay vermerdiğiniz için varsayımsal olarak konuşuyoruz. Ayrıca hiç bir şey yapmadığınızdan eminseniz ticket açın. hangi programı tespit edip banlamışlar sizi onu sorun.
Şimdi ticket attım nasıl bir detay vermemi istiyorsunuz pek bilmiyorumda.

Durduk yere banlanmamışsınızdır diye düşünüyorum, bilgisayarınızdaki bir program yüzünden böyle olmuştur.

valorantı 2-3 kere oynamışımdır ama hile ile giriş yapıldıgı zaman anasunucuda izi kalıyor diyorlardı destek dışında açılması yada kanıt zor

Geri