Önüne 3 adet fan takın derim. Eğer hava sirkülasyonunu sağlayamazsanız ısınır. Bu fanlara bakabilirsiniz;Corsair spec 0-5
bu fanlar pahalıymış önde zaten 1 tane fan var rgb olmasa daha ucuz olur diye düşünüyorum kırmızı led olsa yeter öyle bir fan önerebilir misinÖnüne 3 adet fan takın derim. Eğer hava sirkülasyonunu sağlayamazsanız ısınır. Bu fanlara bakabilirsiniz;
Bundan 2 adet alabilirsiniz o halde;bu fanlar pahalıymış önde zaten 1 tane fan var RGB olmasa daha ucuz olur diye düşünüyorum kırmızı LED olsa yeter öyle bir fan önerebilir misin
bu fanlar pahalıymış önde zaten 1 tane fan var RGB olmasa daha ucuz olur diye düşünüyorum kırmızı LED olsa yeter öyle bir fan önerebilir misin
Haklısınız hocam yeni gördüm. Önceden satışı vardı. Stok bitmiş demekki.O fanlar temin edilemiyor maalesef
Bunlar kaç rpm onu biliyor musunBundan 2 adet alabilirsiniz o halde;
Rampage 4C-15 Kasa Fanı - Kırmızı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Rampage 4C-15 Kasa Fanı - Kırmızı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Maalesef bilgim yok hocam.Bunlar kaç rpm onu biliyor musun
Benim kaspersky neden teknobiyotik linklerini tehdit algılıyor bir fikrin var mı ?Önüne 3 adet fan takın derim. Eğer hava sirkülasyonunu sağlayamazsanız ısınır. Bu fanlara bakabilirsiniz;