2 Ay Mining Yapılmış RX 6600Xt Alınır Mı ?

ürün 2 aylık sadece 2 ay mining yapılmış sarı sitedeki en ucuz ilanlardan nasıl pahalı anlamadım dostum ? En düşük fiyatlı sıfır 7500 civarı sanırım.
sağlık Durumunu bilmiyoruz cihazın. VRAMleri ne durumda bilmiyoruz. Mining yapılmış ekran kartıları yarı fiyatına satılması normaldir. Ben kafada %50 diye düşünüyorum. 4000 civarına inse daha iyi olabilir.

sağlık Durumunu bilmiyoruz cihazın. VRAMleri ne durumda bilmiyoruz. Mining yapılmış ekran kartıları yarı fiyatına satılması normaldir. Ben kafada %50 diye düşünüyorum. 4000 civarına inse daha iyi olabilir.
Dostum arkadaş 2 ay yapmış 1 yıl ya da 2 yıl yapmamış ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi uygulamalar ile test yaptırayım arkadaş.

Dostum arkadaş 2 ay yapmış 1 yıl ya da 2 yıl yapmamış ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi uygulamalar ile test yaptırayım arkadaş.
yalan söylüyorsa ne olucak 2 ay yaptım desem inanıcak mısın ?

yalan söylüyorsa ne olucak 2 ay yaptım desem inanıcak mısın ?
Dostum kartı adam 2 ay önce almış :D bir şey biliyorum ki yazıyorum. amazonda sipariş kısmında gözüküyor ona bilerek baktırdım zaten.

6k civarı ise evet

Dostum kartı adam 2 ay önce almış :D bir şey biliyorum ki yazıyorum. amazonda sipariş kısmında gözüküyor ona bilerek baktırdım zaten.
bu bilgiyi bizimle de paylaş o zaman arkadaş ondan sana öyle demiş düşün biraz bu adam sanki senin kötülüğünü istiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Equa
Testlerini yap furmark yap ancak öle 5 10 dk değil de 30 40 üstü yap sıcaklık değerleri kaça çıkıyor diye

Geri