federalper
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
4700 e düşürdüm daha dah düşer mi bilmem testleri attıktan sonra yazarımPazarlık yapıp alın
4700 e düşürdüm daha dah düşer mi bilmem testleri attıktan sonra yazarımPazarlık yapıp alın
sağlık Durumunu bilmiyoruz cihazın. VRAMleri ne durumda bilmiyoruz. Mining yapılmış ekran kartıları yarı fiyatına satılması normaldir. Ben kafada %50 diye düşünüyorum. 4000 civarına inse daha iyi olabilir.ürün 2 aylık sadece 2 ay mining yapılmış sarı sitedeki en ucuz ilanlardan nasıl pahalı anlamadım dostum ? En düşük fiyatlı sıfır 7500 civarı sanırım.
Dostum arkadaş 2 ay yapmış 1 yıl ya da 2 yıl yapmamış kisağlık Durumunu bilmiyoruz cihazın. VRAMleri ne durumda bilmiyoruz. Mining yapılmış ekran kartıları yarı fiyatına satılması normaldir. Ben kafada %50 diye düşünüyorum. 4000 civarına inse daha iyi olabilir.
Hangi uygulamalar ile test yaptırayım arkadaş.sağlık Durumunu bilmiyoruz cihazın. VRAMleri ne durumda bilmiyoruz. Mining yapılmış ekran kartıları yarı fiyatına satılması normaldir. Ben kafada %50 diye düşünüyorum. 4000 civarına inse daha iyi olabilir.
Hocam nasıl bir tık pahalı 2 ay mining hiç bir şey neredeyse sıfırları 7.500 den aşşağıya hayatta bulamazsınızbi tık pahalı ama güvendiysen alınır.
evet ama 2 ay olduğuna güveniyorsan fiyat güzel.2 ay mining hiç bir şey neredeyse
Furmark ve benchmark testlerini istedim furmarkta video atacak başka hangi uygulamayı denemesi için söyleyebilirimevet ama 2 ay olduğuna güveniyorsan fiyat güzel.
yalan söylüyorsa ne olucak 2 ay yaptım desem inanıcak mısın ?Dostum arkadaş 2 ay yapmış 1 yıl ya da 2 yıl yapmamış ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi uygulamalar ile test yaptırayım arkadaş.
Dostum kartı adam 2 ay önce almış bir şey biliyorum ki yazıyorum. amazonda sipariş kısmında gözüküyor ona bilerek baktırdım zaten.yalan söylüyorsa ne olucak 2 ay yaptım desem inanıcak mısın ?
2 aylık faturalı olabiliryalan söylüyorsa ne olucak 2 ay yaptım desem inanıcak mısın ?
Evet 2 aylık faturalı ondan dolayı bu kadar emin yazmıştım.2 aylık faturalı olabilir
4.76k civarı ise evet
bu bilgiyi bizimle de paylaş o zaman arkadaş ondan sana öyle demiş düşün biraz bu adam sanki senin kötülüğünü istiyorDostum kartı adam 2 ay önce almış bir şey biliyorum ki yazıyorum. amazonda sipariş kısmında gözüküyor ona bilerek baktırdım zaten.