Öneri Sağlam Bir Çakmak Önerisi

OrkunJJ

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,774
Merhaba dostlar, sigara kullanıyorum. Her ay 3 4 tane çakmak değiştirmekten yoruldum. Bana şöyle maksimum 100TL bandında olacak şekilde kaliteli uzun gidecek bir çakmak önerir misiniz?
Mümkünse turbolu tarzda olsun ama bazı turbolu çakmaklar çabuk bozuluyor. Size kalmış güzel öneriler bekliyorum.

Merhaba dostlar, sigara kullanıyorum. Her ay 3 4 tane çakmak değiştirmekten yoruldum. Bana şöyle maksimum 100TL bandında olacak şekilde kaliteli uzun gidecek bir çakmak önerir misiniz?
Mümkünse turbolu tarzda olsun ama bazı turbolu çakmaklar çabuk bozuluyor. Size kalmış güzel öneriler bekliyorum.
Dostum sana çakmak önerememde sigarayı bırakmanı öneririm. Ama illa öner bırakamam diyorsan kaliteli zippo lar al babam 13 yıl önce almış hala kullanıyor malesef.

Size sağlam bir çakmak lazım esprisi yapacaklar gelmeden🤢

Bende Clipper'ın çakmağı vardı kaybetmeden önce, güzeldi.
Şu linktekileri inceleyebilirsiniz:

Zippo öneririm. Birde puro al yanına afiyet olsun.

Dostum sana çakmak önerememde sigarayı bırakmanı öneririm. Ama illa öner bırakamam diyorsan kaliteli zippo lar al babam 13 yıl önce almış hala kullanıyor malesef.
Zippo öneririm. Birde puro al yanına afiyet olsun.
Zippolar kolay taşınmıyor bir de ağır oluyor o yüzden tercih etmiyorum yoksa kullandım gerçekten kaliteliler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size sağlam bir çakmak lazım esprisi yapacaklar gelmeden🤢

Bende Clipper'ın çakmağı vardı kaybetmeden önce, güzeldi.
Şu linktekileri inceleyebilirsiniz:
2 3 tane orjinal clipper çakmağım var da, sürekli çakmaktaşını çok hızlı bitiriyor ve gazı da az veriyor aslında yeni çakmak almadan bu bendeki clipper daki sorunları halledebilsem daha ekonomik olur.

Geri