Valorant ayarlarım değişmiş?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,294
Oyuna girdim Crosshair'lerim silinmiş yerine değişik crosslar yapılmış, sens değişmiş, ses ayarlarım değişmiş, genel ayarlar değişmiş. Ne oluyor.

Girişleri kontrol et , sifre falan değiştir.

Ne olur olmaz hesap şifrenizi değişin. Daha önce Valorant hesabım çalınıyordu.

iki aşamalı doğrulama bile var hesabımda,ama biri neden girip ayar değiştirsin ki.
Emin ol bende de vardı. Adamın biri benim hesabımı kendi mail adresine bağlamıştı ve bana ne kod ne başka bir şey gelmemişti. Riot'a ticket atıp çözmüştüm. O yüzden söylüyorum kırılamayacak güvenlik önlemi yoktur. Şifrem kendini tekrar ediyordu. Sana önerim zor bir şifre seçmen. Bir yere de yaz şifreni bitsin.

sonrasında ne oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herhangi bir üçüncü parti yazılım kullanmadım,en fazla kullandığım vcrdb.net den cross kodu alıp oyun içinde cross tarafına yapıştırmak.Bir kere de Vshop a mağazama bakmak için hesabımı girmiştim.Şifrem de zor.Sadece bir kuzenim biliyor o da oynamıyor dediğim gibi.Girse bile bana söyler

Daha rahat oynamak için olabilir.
Tamam da neden benim hesabımda.

sonrasında ne oldu.

herhangi bir üçüncü parti yazılım kullanmadım,en fazla kullandığım vcrdb.net den cross kodu alıp oyun içinde cross tarafına yapıştırmak.Bir kere de Vshop a mağazama bakmak için hesabımı girmiştim.Şifrem de zor.Sadece bir kuzenim biliyor o da oynamıyor dediğim gibi.Girse bile bana söyler

Satılan random hesaplar oluyor ya. Büyük ihtimal o tarz satmislar hesabını alan kişi de girip oynamış.

sonrasında ne oldu.

Son karşılaşmaları görüntüleyebiliyor musunuz? Yani en son girilen karşılaşmalara göz atın. Sizin girmiş olduğunuz dışınızda herhangi bir karşılaşma var mı? Bulunmuyorsa genelde Valorantın bug problemlerinden kaynaklanıyor olabilir. Bu durum sürekli tekrar ederse riota ticket açabilir veya bir sonraki güncellemeyi bekleyebilirsiniz.

Son karşılaşmaları görüntüleyebiliyor musunuz? Yani en son girilen karşılaşmalara göz atın. Sizin girmiş olduğunuz dışınızda herhangi bir karşılaşma var mı? Bulunmuyorsa genelde Valorantın bug problemlerinden kaynaklanıyor olabilir. Bu durum sürekli tekrar ederse riota ticket açabilir veya bir sonraki güncellemeyi bekleyebilirsiniz.
baktım maç atılmamış.

Satılan random hesaplar oluyor ya. Büyük ihtimal o tarz satmislar hesabını alan kişi de girip oynamış.
iyi tamam da nereden bilsinler kullanıcı adı şifremi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri