POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,294
- Konu Sahibi Konu Sahibi
size de.Rica ederim iyi geceler
size de.Rica ederim iyi geceler
Oyundayken bilgisayar aniden kapandı mı? Ya da fişten çektin mi?Oyuna girdim Crosshair'lerim silinmiş yerine değişik crosslar yapılmış, sens değişmiş, ses ayarlarım değişmiş, genel ayarlar değişmiş. Ne oluyor.
yok hayır kesinlikle kendim yapmam aileme de yaptırmam.Oyundayken bilgisayar aniden kapandı mı? Ya da fişten çektin mi?
CS de başıma böyle bir şey gelmişti. Oyun açıkken aniden kapatınca tüm ayarlarım sıfırlanmıştı onu düşünürek bu yorumu yazdım belki sizde de olmuş mudur diye de? Arkadaşların dediği virüs taramasını bir yap.yok hayır kesinlikle kendim yapmam aileme de yaptırmam.
yok hayır sıfırlanma olmadı bayağı sens de değişmiş,0.4normal 0.6 scop sens kullanıyorum.0.5 normal 0.8 scop olmuştu,ve önceden crosslarımın adının birinde kare crosshair vardı,bir hafta önce fln sildim onu.Oyuna girdiğimde sildiğim crosshair gelmişti.CS de başıma böyle bir şey gelmişti. Oyun açıkken aniden kapatınca tüm ayarlarım sıfırlanmıştı onu düşünürek bu yorumu yazdım belki sizde de olmuş mudur diye de? Arkadaşların dediği virüs taramasını bir yap.
Şifre değiştir doğrulama aç tamam yani başka bir şey yapmana gerek yok bu kadar.Oyuna girdim Crosshair'lerim silinmiş yerine değişik crosslar yapılmış, sens değişmiş, ses ayarlarım değişmiş, genel ayarlar değişmiş. Ne oluyor.