Valorant ayarlarım değişmiş?

Oyuna girdim Crosshair'lerim silinmiş yerine değişik crosslar yapılmış, sens değişmiş, ses ayarlarım değişmiş, genel ayarlar değişmiş. Ne oluyor.
Oyundayken bilgisayar aniden kapandı mı? Ya da fişten çektin mi?

yok hayır kesinlikle kendim yapmam aileme de yaptırmam.
CS de başıma böyle bir şey gelmişti. Oyun açıkken aniden kapatınca tüm ayarlarım sıfırlanmıştı onu düşünürek bu yorumu yazdım belki sizde de olmuş mudur diye de? Arkadaşların dediği virüs taramasını bir yap.

CS de başıma böyle bir şey gelmişti. Oyun açıkken aniden kapatınca tüm ayarlarım sıfırlanmıştı onu düşünürek bu yorumu yazdım belki sizde de olmuş mudur diye de? Arkadaşların dediği virüs taramasını bir yap.
yok hayır sıfırlanma olmadı bayağı sens de değişmiş,0.4normal 0.6 scop sens kullanıyorum.0.5 normal 0.8 scop olmuştu,ve önceden crosslarımın adının birinde kare crosshair vardı,bir hafta önce fln sildim onu.Oyuna girdiğimde sildiğim crosshair gelmişti.

Dostum geçen sana yazdım şimdi bana oldu. Ayarlarım kullandığım profil kartı, kullandığım desenlerim, sens, ses ayarları her şey değişmiş. Şimdi şifremi değiştirmeye gidiyorum. Hayır nereden nasıl buldular ve daha ne kadar zor yapabilirim, zaten karışık bir şifre idi.

Benim bu sene tüm mail ve hesaplarıma saldırı oldu hepsi ile uğraştım neden böyle arttı anlamıyorum.

Geri