POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,294
- Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz önce yeğenime verdim ama çocuk daha mouse tutmayı bilmiyor nasıl yeni cross yapsın nasıl sens değiştirsin.Komşu çocuğudur.
biraz önce yeğenime verdim ama çocuk daha mouse tutmayı bilmiyor nasıl yeni cross yapsın nasıl sens değiştirsin.Komşu çocuğudur.
Fikrim yok maç da atılmamış diyorsun.baktım maç atılmamış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iyi tamam da nereden bilsinler kullanıcı adı şifremi.
Keylogger yemis olabilirsinOyuna girdim Crosshair'lerim silinmiş yerine değişik crosslar yapılmış, sens değişmiş, ses ayarlarım değişmiş, genel ayarlar değişmiş. Ne oluyor.
nereden yiyebilirim,pc ye dün değil ondan önceki gün format attım ve belli başlı uygulamaları yükledim sadece.Keylogger yemis olabilirsin
sadece bir ara microsoft hesabımdan virüs tarzı bir şey yemiştim,microsoft hesabıma bulaşmış olabilir dün gireyim dedim storeden wp yükleyecektim.Sonrasında geri çıktım hesaptan.Keylogger yemis olabilirsin
Dostum hesaptan bulaşmaz virüs baska bisi indirdinmi ?nereden yiyebilirim,pc ye dün değil ondan önceki gün format attım ve belli başlı uygulamaları yükledim sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece bir ara microsoft hesabımdan virüs tarzı bir şey yemiştim,microsoft hesabıma bulaşmış olabilir dün gireyim dedim storeden wp yükleyecektim.Sonrasında geri çıktım hesaptan.
oyun olarak xbox hesabı gibi bir şey vermişti.Bundan önce.Oyunu yüklemedim,xbox hesabına girdiğim gibi tema,mouse imleci,renkler vs değişmişti.Hemen format atmıştım o zaman.O zamandan sonra hiç xbox hesabına da microsoft hesabına da girmedim fakat dün girdim.Keylogger testi de yaptım hayır keyloger yok bilgisayarımda.Umarım virüs girmemiştir.Ve bana adam akıllı bir antivirüs önerir misiniz? fps düşürmemesi önemli.Dostum hesaptan bulaşmaz virüs baska bisi indirdinmi ?
Kasperskyoyun olarak xbox hesabı gibi bir şey vermişti.Bundan önce.Oyunu yüklemedim,xbox hesabına girdiğim gibi tema,mouse imleci,renkler vs değişmişti.Hemen format atmıştım o zaman.O zamandan sonra hiç xbox hesabına da microsoft hesabına da girmedim fakat dün girdim.Keylogger testi de yaptım hayır keyloger yok bilgisayarımda.Umarım virüs girmemiştir.Ve bana adam akıllı bir antivirüs önerir misiniz? fps düşürmemesi önemli.
etkinleştirme yapayım mı yoksa normal sürüm mü kullanayım.Kaspersky
1 ay kullan bedava ztnetkinleştirme yapayım mı yoksa normal sürüm mü kullanayım.
hocam nereden indireceğim,indirme yerlerinde paralı.1 ay kullan bedava ztn
https://www.kaspersky.com.tr/downloads/antivirus-free-trial burdan indirebilirsin hocamhocam nereden indireceğim,indirme yerlerinde paralı.
teşekkürler.https://www.kaspersky.com.tr/downloads/antivirus-free-trial burdan indirebilirsin hocam
Rica ederim iyi gecelerteşekkürler.