1050 ile karşılaştirirlar genelde özellikler benzer diye ama .d 1050 tokatlıyor yorum yapmak mantıksız olabilir sonuçta laptop ekran kartıyla masaüstü ekran kartları aynı değilLenovo Ideapad 510
940MX 4GB DDR3
Bu kart masaüstünde hangi kart veya kartlara denk?
Hocam tam eşit değil de benzer güçte olan yok mu ya1050 ile karşılaştirirlar genelde özellikler benzer diye ama .d 1050 tokatlıyor yorum yapmak mantıksız olabilir sonuçta laptop ekran kartıyla masaüstü ekran kartları aynı değil
1030 gibi gibi.Hocam tam eşit değil de benzer güçte olan yok mu ya
Adam burada kartın özelliklerini paylaşmış yani buna eşit demek için yazmadı.
drr3 olması nedeniyle gtx 660 hızına eş değer, gddr5 gibi olsaydı, 960 ve 1050 eşdeğer olurduLenovo Ideapad 510
940MX 4GB DDR3
Bu kart masaüstünde hangi kart veya kartlara denk?
Adam burada kartın özelliklerini paylaşmış yani buna eşit demek için yazmadı.
Adamı savunduğum falan yok sadece sizin ''yanlış anlamanızı'' düzelttim ve açıkladım bu kadar. Bir şey yanlışsa doğrusunu öğretmemiz gerekir değil mi?Alıntıyı görüntüle
bunları görünce o yüzden atmış sandım ve ayrıca adam bunu kendide diyebilir savunmak zorunda değilsin
Pardon hocam yanlış anlamışım dediğinizi, kusura bakmayın.Adamı savunduğum falan yok sadece sizin ''yanlış anlamanızı'' düzelttim ve açıkladım bu kadar. Bir şey yanlışsa doğrusunu öğretmemiz gerekir değil mi?