Valorant Tartışması

Tek sana olmuyor, bana da aynı şey oluyor. Bu arada Operator'da olan şey normal silahlarda da oluyor. Çok az bir şey hareket etsen de mermi istediğin yere gitmiyor. Ayrıca tararken bi' duraksayıp taramaya devam edersen aimpunch gibi bir şey yiyorsun adamı vuramıyorsun. Belki CSGO'ya çok alıştığım için bunlar saçma geliyor ama harbiden saçma be aga.
Vuruş hissiyatı ve aim durumları çözülürse daha iyi olacak. Ayrıca oyun tek moddan ibaret. Ölüm maçı vs. modlar ilerde eklenir umarım.

Vuruş hissiyatı ve aim durumları çözülürse daha iyi olacak. Ayrıca oyun tek moddan ibaret. Ölüm maçı vs. modlar ilerde eklenir umarım.
Eklenecek diye bir şey okudum ama emin değilim resmi bir açıklama olup olmadığından. Ama eklenir sanırım. Spike'a hücum gibi daha hızlı modlar da gelir gibi geliyor.

Vuruş hissiyatında bir sorun yok bence, ancak dediğiniz gibi aim durumları kesinlikle değiştirilmeli. Bu hali cidden çok kanser.

CS:GO'yu bitirme olayı olacağına inanmıyorum. CS:GO'nun oyuncu sayısı belirli zamanlar düşer ama tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır.

Vanguard sistemin kernel kısmında çalıştığı için aslında biraz risk oluşturabiliyor ve bununla birlikte hileler de o seviyeye taşınırsa daha büyük sorunlar oluşabilir.

Onun dışında oynanış olarak her şey güzel.

CS:GO'yu bitirme olayı olacağına inanmıyorum. CS:GO'nun oyuncu sayısı belirli zamanlar düşer ama tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır.
Tamamen bitirme değil de rekabet ortamı olacağına inanıyorum ben. Belli aralıklarla CS:GO belli aralıklarla Valorant zirvede olur bence. Biri yenilik getirince oyuncular ona yönelir sonra diğeri yenilik getirir falan.

Tamamen bitirme değil de rekabet ortamı olacağına inanıyorum ben. Belli aralıklarla CS:GO belli aralıklarla Valorant zirvede olur bence. Biri yenilik getirince oyuncular ona yönelir sonra diğeri yenilik getirir falan.
Şahsen Valorant'ın zirveye çıkacağını düşünmüyorum. Ama yapacakları işe bağlı. Riot bu ne yapacağı hiç belli olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,160
Üyeler
188,535
Son üye
bakomancuso
Geri