Vantilatör hasta eder mi ?

DefKot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,798
Büyük bir vantilatör almayı düşünüyorum eve, ama vantilatör eklem ağrısı kas ağrısı yapıyor baş ağrısı, hasta ediyor diye duydum ben bu vantilatörü yukarıya assam aşağısınıda soğutur mu ? Yani evin sıcaklığı kırılır serinlermi vantilatör yukarıya hava estiricek ama

Vantilatör saatlerce sana hava uflemezse sorun yok
Olduğun oda soğur biraz

Büyük bir vantilatör almayı düşünüyorum eve, ama vantilatör eklem ağrısı kas ağrısı yapıyor baş ağrısı, hasta ediyor diye duydum ben bu vantilatörü yukarıya assam aşağısınıda soğutur mu ? Yani evin sıcaklığı kırılır serinlermi vantilatör yukarıya hava estiricek ama
Ben her yaz geceleri tam üstüne vuracak şekilde ayarlıyorum hiç hasta olmadim

Eğer esinti sana geliyorsa seni hasta edebilir yada biryerlerin tutulur.

Vantilatör dönebiliyor bir sağa bir sola şeklinde eğer öyle olursa hiçbir problem olmaz. Fakat direkt üstüne vurmak sıkıntı çıkarır.

Uzun süre sana bakarsa hasta edebioir bir yerlerin tutulabilir.
Dönmeli ayarlayabilirsin aada bir sana gelince keyifli ve sağlıklı olur.

ben dibimde kullanıyordum 1 gun boyunca felçli gibi kaldım aşırı derce ağrısı var
uzağpa koysanda kaydası olmuyor evın dercesını düşürmez

Yeterli düzeyde kullanımda sorun yaratacağını sanmiyorum ama saatlerce dibinde durursan tabii ki hastalanırsin bunaldigin zamanlar kullanmaya çalış sadece

Geri