her yeriniEvde tam olarak bu set var 35kg toplam kol çalıştırabileceğimi biliyorum peki bununla vücudumun hangi bölgelerini geliştirebilirim ve hangi hareketlerler geliştirebilirim.
Youtube "Dumbell ile yapılacak egzersizler" yaz. Bir sürü kaynak çıkar zaten.Nasıl mesela ben bilmiyorum da ha birde boyum 1.73 kilom 55 bunları söylemeyi unuttum belki yararı olur.
Hocam kilo alman lazım biraz baya zayıfsınNasıl mesela ben bilmiyorum da ha birde boyum 1.73 kilom 55 bunları söylemeyi unuttum belki yararı olur.
GöğüsYoutube "Dumbell ile yapılacak egzersizler" yaz. Bir sürü kaynak çıkar zaten.
Örnek bu video.
Bi nevi kilo almak için yapıyorum zaten onun dışında baya fazla yiyorum ama metabolizmam hızlı olduğu için alamıyorum.Hocam kilo alman lazım biraz baya zayıfsın
Anladım hocam teşekkür ederim.Youtube "Dumbell ile yapılacak egzersizler" yaz. Bir sürü kaynak çıkar zaten.
Örnek bu video.
Hocam fazla yeme düzgün ye önerim o internetten shake tariflerine bak günde 5 öğün yemeye çalış ama düzgün yemek önemli paran varsa sporculardan yeme programı alabilirsinBi nevi kilo almak için yapıyorum zaten onun dışında baya fazla yiyorum ama metabolizmam hızlı olduğu için alamıyorum.