KnithsSs
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Hem edit için hem oyun için monitör ariyorum bütçem 3k civarında yükselemem. Benim bulduklarim bunlar ama sizinde eklemek istedikleriniz varsa yorumlarda buluşalım.
Hem edit için hem oyun için monitör ariyorum bütçem 3k civarında yükselemem. Benim bulduklarim bunlar ama sizinde eklemek istedikleriniz varsa yorumlarda buluşalım.
2500 tl lik olanımi kullaniyorsunuz?Hiç Lenovo marka monitör kullanmadım ama özellikleri ve görüntüsü güzel.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşın attığı Asus monitörü kullanıyorum tavsiye ederim. En azından monitör konusunda öncü marka.
Yardiminiz için teşekkür ederim. Ayrica fotoğraf içinde
Malesef geç kaldım stok bitmiş ://![]()
ASUS TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah
TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Rica ederim. İncehesap gaming gecesinde bu ve bunun 27" modeli 2500 TL civarında satılıyor bilginiz olsun.Yardiminiz için teşekkür ederim. Ayrica fotoğraf içinde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Malesef geç kaldım stok bitmiş ://
Gaming gecesini bekleyeceğim eğer ürün yoksa acer nitronun 3k lık bir monitörünü alacağım https://www.hepsiburada.com/acer-vg...5U?magaza=Sepetist&url_src=and-product-detailRica ederim. İncehesap gaming gecesinde bu ve bunun 27" modeli 2500 TL civarında satılıyor bilginiz olsun.