Neden Herkes Rx6600 Öneri̇yor

Geçen sene mart ayında kartımı satmıştım 6600xt 5k fiyattan satışa çıkınca forumdakiler almam için yalvarmıştı darboğaz olur diye almadım kartı satma amacımda hem kart hem monitör almaktı mantıklı gelmedi hayatımda bir güne geri dönebilsem o gün olurdu 6600xt alırdım o kadar net

burda herkes amd hayranı knk rx6600de wattman hatası olmadığı söyleniyor ama ben arada da olsa denk geldim hala nvidia öneriyorum bundan dolayı
Gidip watt değerleriyle oynarsan driverda her gördüğün teknolojiyi açmaya çalışırsan öyle olur. Yaşadım ondan biliyorum. Ayrıca Nvidia kartlar üst seviye modellerde çok daha iyi. Bu fiyatlarda alınması mantıklı değil.

oc yapamıcaksam o kartın üstüne de oc yazmasın o zaman dostum
OC yapılmış olduğunu gösteriyor? Bence bu kadar kısıtlı olan donanım bilginle millete laf yapma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam knk hadi işine bi siz biliyonuz zaten
Bir tek biz bilmiyoruz ama senin bilmediğin kesin.

biliyorum zaten dostum ama bu aynı zamanda oc yapıldığında bi sorun olmayacağınında bi belirtisi anlamına gelmeli bence
OC yaptığında sorun yaratmayan kart yoktur sınırı aştığında Nvidia AMD İNTEL çinli abuk subuk firmalar ne oldugu farketmeksizin sorun çıkaracak. Nvidia' da fazla oc yapınca ekran kararır veya gpu' yu yoran uygulama donar. Bu da Nvidia' nın WATTMAN' ı mesela. Wattman bir sorun değil uyarıdır. Nvidia da bu bildirim bile yok.

5.900 TL'ye aldım, bu fiyata böyle performans veren kart yok.

1080p de 3060 ti üstüne kart tanımam bana göre hiçbir amd kartı yarışamaz ama fiyat konusu biraz sorun fiyatları düşerse ndivia kartlarının kimsenin amd alcagını sanmam mesela 3060 ti ile rx6600xt aynı fiyatta olsa kim alır rx6600xt
tabii ki de öyle. 3060 ti ve üzeri kartlarda ben AMD tercih etmem. 6800xt yerine 3070ti alırım örn. Ama uygun fiyatlı kartlarda f/p oranı çok yüksek. Yüksek model kartlarda dlss ve ray tracing olarak Nvidia öne geçiyor. Sorun çıkarma olasılığının daha düşük olması da cabası.

Geri