İsimsiz1940
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
- Bütçe
- 13000
Sizce hangisi İnceHesap.Com mu yoksa Gaming.Gen.Tr mi ?
Güvene göre seçiyorum alacağım kasanın sağlam gelmesi lazımHiçbiri. Sistem yok ortada neye göre seçiyorsun?
Mağaza olarak sormuş sanırımHiçbiri. Sistem yok ortada neye göre seçiyorsun?
2side sorun çıkarmazGüvene göre seçiyorum alacağım kasanın sağlam gelmesi lazım
Gaming.gen.tr de çok şikayet var kaç kişinin kasası kırık gelmişMağaza olarak sormuş sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2side sorun çıkarmaz
Kargpyla alâkalı şans işi biraz. Kırık gelirse iade edersiniz. Ben 2 siteden de monitör almıştım farklı farklı 2sindede hiç bir sıkıntı olmadıGaming.gen.tr de çok şikayet var kaç kişinin kasası kırık gelmiş
Gaming.gen.tr de çok şikayet var kaç kişinin kasası kırık gelmiş
Kargocular durmuyor kiO kargoyla alakalı bir durum aslında, teslim almadan önce kontrol edersen sıkıntı yaşamazsın.
Gaminggen olunca kasayı yumruklayarak yollamıyorlar. Kargonun sorunu hasarlı gelmesiGüvene göre seçiyorum alacağım kasanın sağlam gelmesi lazım
Çok üzücü bir durum gaming.gen.tr yakın zamanda soyulmuştu aslında ön yargım bu yüzden hasarlı falan gelirdeikiside iyidir. gaming gen in magazasina gitmiştim ozellikle internet alisverisine karsi olan aileler adina yararli olabiliyo. magaza açılma nedeni de bu galiba cunku gecen hafta gittigimde cok az kasa vardı![]()
2 side aynı güvenilirGüvene göre seçiyorum alacağım kasanın sağlam gelmesi lazım