Sıfır mı 2. el mi?SSD'ler çok pahali diye HDD'ye yöneliyoruz maalesef.. Adam 4tb'lik HDD'ye 1150₺ fiyat çekti neden bu kadar ucuz şaşırdım. Sanirim 5900 RPM , 7200 RPM ile arasinda nasıl bir farklar var alinir mi sizce?
4 tabi dolduramaz siniz zaten onun yerine 1tb M2 alın oyunlarda çok sıkıntılı HDD ve profesyonel işlerde de hddnin 1saatte yaptığı işi ssd 5dkda yaparSSD'ler çok pahali diye HDD'ye yöneliyoruz maalesef.. Adam 4tb'lik HDD'ye 1150₺ fiyat çekti neden bu kadar ucuz şaşırdım. Sanirim 5900 RPM , 7200 RPM ile arasinda nasıl bir farklar var alinir mi sizce? Alıntıyı görüntüle
Öyle diyor.Sıfır mı 2. el mi?
Evet SSD çok iyi ama pahali 500gb m2 var pcde.4 tabi dolduramaz siniz zaten onun yerine 1tb M2 alın oyunlarda çok sıkıntılı HDD ve profesyonel işlerde de hddnin 1saatte yaptığı işi ssd 5dkda yapar
1100yerine 1500e çıkabilirseniz 1 TB güzel m2ler var ben olsam biraz daha bekler M2 alırdımÖyle diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet SSD çok iyi ama pahali 500gb m2 var pcde.
Hocam ne diyor anlamadım. Sıfır mı diyor 2. el mi diyor?Öyle diyor.![]()
teste sok sorun yoksa tercih edilirSSD'ler çok pahali diye HDD'ye yöneliyoruz maalesef.. Adam 4tb'lik HDD'ye 1150₺ fiyat çekti neden bu kadar ucuz şaşırdım. Sanirim 5900 RPM , 7200 RPM ile arasinda nasıl bir farklar var alinir mi sizce? Alıntıyı görüntüle
teste sok bak saatı yazarSıfır
2016'dan kalma bu. Ayrıca kullanılmış gibi duruyor haberin olsun.SSD'ler çok pahali diye HDD'ye yöneliyoruz maalesef.. Adam 4tb'lik HDD'ye 1150₺ fiyat çekti neden bu kadar ucuz şaşırdım. Sanirim 5900 RPM , 7200 RPM ile arasinda nasıl bir farklar var alinir mi sizce? Alıntıyı görüntüle