Ekran Kartımın Sıcaklıkları Normal Mi ?

Powerboostun önü cam 2 fan arkada 1 egzoz fanlı bir kasası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

80 e düştüm zaten ayarlarla normal de dediğimi düşünmüyorum dostum
Hocam 80 de fazla kasanizi değiştirme imkanıniz varsa değiştirin veya kasaniza ek fan takın

Görev yöneticisinden baktığımda o dereceyi görüyorum radeonun softwareında 76 74 72 gibi bir değer vardı sanırım
Hocam mining kartı almışsınız hata etmişsiniz 3 ay mining yapılmış kart 2 yıl oyuncu kartına bedel

Hocam mining kartı almışsınız hata etmişsiniz 3 ay mining yapılmış kart 2 yıl oyuncu kartına bedel
kart klimalı o dada düşük sıcaklık değerlerinde mining yapıldı
ayrıca 3 aylık miningin 2 yıllık oyuncu kartına bedel olduğunu nerden çıkarttın :D

Düşük olan kaç derece ? Yüksek olan hot spot sıcaklığıdır
72 74 arasıydı

Düşük olan kaç derece ? Yüksek olan hot spot sıcaklığıdır
Önemli olan hot spot sıcaklığı mı yoksa diğeri mi şimdi girip bakıp yazayım size

Hocam ne normali 😃 89 derece çok yüksek ekran kartıni 6 ayda bir temizlik ve macun değişimi yapın ve kasanizda fan takma yeri varsa ek fan yakın
6 ayda bir mi?

Garanti dışı kalır macun değiştirirseniz. O yüzden en az 2 yıl içini açamazsınız Maks hava üfleyebilirsiniz.

Msi afterburner ile.ayar yapmışsın sıcaklığına da ondan bakınca ne diyor. Sen bosver görev yöneticisini vs.

kart klimalı o dada düşük sıcaklık değerlerinde mining yapıldı
ayrıca 3 aylık miningin 2 yıllık oyuncu kartına bedel olduğunu nerden çıkarttın :D

72 74 arasıydı

Önemli olan hot spot sıcaklığı mı yoksa diğeri mi şimdi girip bakıp yazayım size
Önemli olan normal sıcaklık. Hot spot 90-95 dereceyi geçmedikçe bir sorun olmaz. Hot spot sıcaklığının limiti 110 derece.

Diğer düşük olan sıcaklık 80 derecenin altında olduğu sürece bir sorun olmaz

Önemli olan normal sıcaklık. Hot spot 90-95 dereceyi geçmedikçe bir sorun olmaz. Hot spot sıcaklığının limiti 110 derece.

Diğer düşük olan sıcaklık 80 derecenin altında olduğu sürece bir sorun olmaz
Bakıp bilgilendiriyorum hemen

Yeni kasa alarak çözebilir miyim bu durumu 3 ay mining yapılmış temiz bir kart olarak aldım kartla ilgili de olabilir mi acaba sorun
3 ay aralıksız mining yapıldıysa kasanda kötüyse overclock falan da yapılmadıysa 80 derece o şartlar için normal.

Geri