AMD'den Bıktım Artık...

işlemcide amd alınır hocam neden sordun bılmıyorum ama ekran kartında almak çılgınlıkmış onu gördüm yan,
Bende almayı planlıyorum da işlemciyi intel mi amd mi alsam diye kararsızdım. Ekran kartımı rx6600 yerine gtx1660super yapmaya karar verdim.

AMD'mi Nvidia'mı deseler Nvidia derim ben zaten fakat AMD'nin genelde eski ürünlerinde sıkıntı çıkıyor. Benim ekran kartımda işlemcimde amd ben hiç sıkıntı yaşamadım. Fanboyu değilim fakat bu kadar düşmanlık yapmaya gerek yok.
hocam eski ürün değil rx 6500xt kullanıyorum 22.5.1 sürümüde denedim aynı 22.7.1 denedim yine aynı eski ürünle alaksı yok yani bu yaşadığım olayın bir kabul edilebilir savunula bilri bir yanı yok yani

32487234732 kere 4.0 bir sistemde dene diye söylüyorum
Hocam normalde bu kart 3.0 PCI slotlu sistemlerde de çalışmıyor mu? Düşük performans verdiğini biliyorum fakat yinede çalışıyor. Neden 4.0 bir sistemde deneyeceğini anlamadım.

Son düzenleme:
Hocam normalde bu kart 3.0 PCI slotlu sistemlerde de çalışmıyor mu? Düşük performans verdiğini biliyorum fakat yinede çalışıyor. Neden 4.0 bir sistemde deneyeceğini anlamadım.
Sorun yaşayanların %98' i falan 3.0 da cünkü

22.5.2 yükleyip deneyin

işlemcide amd alınır hocam neden sordun bılmıyorum ama ekran kartında almak çılgınlıkmış onu gördüm yan,
Daha önce AMD kart kullandın mı? Yani önceden kullandıysan da sorun yaşadın mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4.0 da da sorun yaşayan birkaç kişi gördüm. Bence dümdüz sorunlu bu 6500XT ler.
Hocam o iş öyle olmuyor. Bu soruları açan adamların çoğunun ilk konusu oluyor takip ediyorum ondan biliyorum. Adam sıkıntı çıkınca çözmek için forum arıyor en rahat ve bulunması kolay forum da burası olduğu için geliyor buraya. Ondan dolayı bütün kartlara sorunlu demeyin. Nvidia'dan daha fazla sorun çıkartıyor evet ama garantiye gönderilip de çözülemeyen bir şey değil genellikle.

Daha önce AMD kart kullandın mı? Yani önceden kullandıysan da sorun yaşadın mı

Hocam o iş öyle olmuyor. Bu soruları açan adamların çoğunun ilk konusu oluyor takip ediyorum ondan biliyorum. Adam sıkıntı çıkınca çözmek için forum arıyor en rahat ve bulunması kolay forum da burası olduğu için geliyor buraya. Ondan dolayı bütün kartlara sorunlu demeyin. Nvidia'dan daha fazla sorun çıkartıyor evet ama garantiye gönderilip de çözülemeyen bir şey değil genellikle.
kart alıp birde garanti falan mı uğraşcam hocam

üzdü valla

IMG_20220821_231243.jpg

Çok denedik ama başaramadık sanırım. Son AMD bükücü oldum. Ne alırsam elimde kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,364
Üyeler
186,469
Son üye
kayo
Geri