Format atarken reboot and select proper boot device hatası

Launch CSM disabled yap kaydet çık. Sonra bilgisayar açılırken F2 tuşunu spamla.
Launch CSM'i kapatmanız yetiyor.
Dediğinizi yaptım ama kaydetip çıkınca tekrar bios a atıyor.
Ve boot önceliğinide seçemiyorum.
16612602218761373707213871035415.jpg

Launch CSM'i açıp (Windows yüklüyse tabi) BIOS güncellemesini indirin. USB'ye atın ve Start Eazy Flash seçeneği ile güncelleyin.
Tamam ama nasıl yapılıyor bilemedim.
Csmi açtım ve tekrar biosa geldim,nereden güncelleyebilirim windowsa bir erişimim yokta.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Start easy flash kısmımı ?

Tamam ama nasıl yapılıyor bilemedim.
Csmi açtım ve tekrar biosa geldim,nereden güncelleyebilirim windowsa bir erişimim yokta.
Windows yoksa başka bir cihaz üzerinden dosyası atmanız lazım. Eğer yoksa yapabilecek bir şey yok. HDD'siz bilgisayarı açıp daha sonra kapatın ve geri takın. Böyle yapmak BootBlock'u tetikleyecektir.

Windows yoksa başka bir cihaz üzerinden dosyası atmanız lazım. Eğer yoksa yapabilecek bir şey yok. HDD'siz bilgisayarı açıp daha sonra kapatın ve geri takın. Böyle yapmak BootBlock'u tetikleyecektir.
Hmm onu nasıl yapabilirim.
İnanın hiç bilgim yokta.

@EFI Shell @Emmree
Aktif olduğunuzda yardımcı olurmusunuz sorun hala devam ediyorda.
UEFİ BOOT seçeneklerinde bir problem var. UEFİ destekliyor fakat seçenekler gelmiyor. @EFI Shell hocamız bu konularda kat kat daha bilgili. Hocamızın dediği şey önce HDD'yi sökün demiş. Sonra bilgisayarı açın demiş. Sonra bilgisayarı kapatın demiş. Sonra HDD'yi geri tak demiş.
En kötü ihtimal Windowsu CSM kurmak zorunda kalıcaksın. Bunun içinde yeniden Windows flash formatı hazırlamanız gerekecek.

UEFİ BOOT seçeneklerinde bir problem var. UEFİ destekliyor fakat seçenekler gelmiyor. @EFI Shell hocamız bu konularda kat kat daha bilgili. Hocamızın dediği şey önce HDD'yi sökün demiş. Sonra bilgisayarı açın demiş. Sonra bilgisayarı kapatın demiş. Sonra HDD'yi geri tak demiş.
En kötü ihtimal Windowsu CSM kurmak zorunda kalıcaksın. Bunun içinde yeniden Windows flash formatı hazırlamanız gerekecek.
Aynen öyle. Bunun için alt kapağı sökmeli. HDD direkt orada oluyor genelde.

Aynen öyle. Bunun için alt kapağı sökmeli. HDD direkt orada oluyor genelde.
Çok teşekkürler yardımlarınız için dediğinizi deniyeceğim.

Geri