xFxem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 528
1,24 dakikada doğru yazıyor haklarını yemeyelim güzel olmuş
1,24 dakikada doğru yazıyor haklarını yemeyelim güzel olmuş
soldan ikinci üstte msi logosunun altında yazıyor ama ne olduğu okunmuyorAlıntıyı görüntületam olarak nerede ben neden göremiyorum ?
Sanane olum herkesin görüşü aynı olmak zorunda mıDeğmez falan diyenler komedi yaŞu sistemi 2. el bile 1Kya toplayamazsın. Uğraşacağı 1 saat olsun en baba. Ne kadar tatmin olmaz insanlarsınız bir de adamlara laf atmışsınız utanmadan şaka gibi. Adamlar site tıklanmasını arttırıyor reklam yapıyor bu vesileyle hem ismini duyuruyor hem de kaç kişiye 2. el fiyatına bile alamayacağın sistem veriyor ki daha önce PS5ler kulaklıklar da verdi. Çoğu site bunu bile yapmıyor. En mantıklısı yapmamak aslında yapan adama da laf ediyorsunuz çünkü. Tebilonu tebrik ediyorum güzel bir şey yapmışlar. Ayrıca al sat yapması ya da alacak kişinin kullanması da sizi bir gram ilgilendirmez. Piyasasını bilmiyorum ama belki 1000 belki 1000TLden fazla kar ettirebilecek sistemi verseler başkasına lazımmış tamam bırakayım demezsiniz. Bir kere de memnun olun bir şeyden
msi logosunun altinda beyaz bir yazi ortadaki msi logosunun altindaAlıntıyı görüntületam olarak nerede ben neden göremiyorum ?
Sen ciddili bir davarsın. Görüş değil bu aptallık. Adamlar indirim yapıyor ve ciddi bir indirim bunun görüşü yok. Aptalsın. Uyarımı alayımSanane olum herkesin görüşü aynı olmak zorunda mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@rtxcan ps5'i alan hocamız bunu da kaçırmamıştır herhalde![]()